به گزارش می متالز، افزایش بی رویه کالاها و اجناس و گرانی های افسار گسیخته به بهانه تحریم و تورم موجب رنج و نارضایتی مردم شده در سراسر ایران شده و مردم محروم و رنج دیده پهناور ترین استان کشور نیز از این قاعده مستثنی نیست.
این روزها مبارزه و مقابله با گرانی ها و متخلفین که با گران فروشی و یا احتکار کالا و اجناس مردم را در مضیقه قرار داده اند، کمترین خواسته و مطالبه مردم از مسئولین است که با برنامه ریزی مناسب مقابل التهاب ایجاد شده در بازار را بگیرند.
علی ای حال پس از افزایش قیمت کالاهای اساسی در سیستان و بلوچستان، شاهد شیب تند گرانی مصالح ساختمانی در جنوب شرق ترین نقطه کشور هستیم که نگرانی هایی را برای افرادی که در حال ساخت و ساز مسکن هستند به وجود آورده است.
شماری از شهروندان در روزهای اخیر طی ارسال پیام های متعدد از نبود آجر و تعطیلی واحد های تولیدی آجر در سیب و سوران خبر دادند که پس از پیگیری های انجام شده عظیم هوتی رئیس اداره صمت شهرستان سیب و سوران قول مساعد جهت حل این معضل را داد اما دیری نپایید که شهروندان سراوانی از افزایش قیمت سیمان در این شهر خبر دادند.
محمدی یکی از شهروندان سراوانی گفت: قیمت مصالح ساختمانی به طور سرسام آور در شهرستان سراوان در حال افزایش است که از مسئولین انتظار می رود نظارت کافی را در بازار داشته باشند.
وی افزود: قیمت سیمان در روزهای اخیر در شهرستان سراوان از 19 هزار تومان به 24 هزار تومان رسیده است.
این شهروند سراوانی خاطر نشان کرد: برخی از مغازه دارها نیز از فروش سیمان به شهروندان خود داری می کنند که انتظار می رود دستگاه های نظارتی برخورد قاطع با متخلفین انجام دهند.
علی رضا شهرکی فرماندار سراوان در همین راستا گفت: قیمت هر پاکت سیمان در کشور 19 هزار و 500 هزار تومان تعیین شد اما این امر به دلیل عدم همراهی کارخانجات تولید سیمان با دولت محقق نشد.
وی افزود: از مدیر کل اداره صمت استان موضوع را پیگیر هستیم تا با طرح این موضوع در وزارتخانه به نتیجه مطلوب دست یابیم اما قاعدتا قیمت سیمان افزایش پیدا خواهد کرد.
به گفته این مقام مسوول هر پاکت سیمان در بازار سیاه زاهدان 35 هزار تومان و در شهرستان سراوان تا 24 هزار تومان رسیده است که به نظر می رسد واحد های تولیدی سیگنال های منفی به فروشندگان می رسانند تا با عدم عرضه مناسب قیمت قطعی ایجاد کنند همانند کاری که خودرو سازان انجام دادند.
شهرکی در تکمیل مطلب فوق اضافه کرد: کاهش ارزش پول ملی بازار صادرات و قاچاق را افزایش داده است و قطعا صادرات سیمان توجیه اقتصادی بیشتری نبست به بازار داخلی دارد اما باید اداره صمت با ساز و کار مناسبت به این موضوع ترتیب اثر دهد.
وی خاطر نشان کرد: امید است با پیگیری هایی اداره صنعت و معدن از طریق وزارت خانه در روزهای آینده شاهد وضعیت مطلوبی در بخش مصالح ساختمانی باشیم.