تاریخ: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۱:۳۱
بازدید: ۳۳۰
کد خبر: ۱۴۰۰۳۴
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
توسط مدیرعامل زغال سنگ پروده طبس اعلام شد:

گزارش بزرگترین تولیدکننده زغال‌سنگ آماده عرضه سهام از حال و آینده

می متالز - مدیرعامل زغال سنگ پروده طبس با امیدواری به عرضه اولیه سهام بزرگترین تولیدکننده زغال‌سنگ، گزارشی از عملکرد نیمه نخست سال‌ ارایه کرد.
گزارش بزرگترین تولیدکننده زغال‌سنگ آماده عرضه سهام از حال و آینده

به گزارش می متالز، رمضان کریتی‌ثانی با اشاره به خلاصه عملکرد نیمه نخست سال‌جاری گفت: برنامه این شرکت در سه حوزه اصلی فعالیت سال جاری شامل ۷.۸ هزار متر حفریات معدنی (پیشروی)، ۱.۵ میلیون تن استخراج زغال‌سنگ خام و ۶۱۵ هزار تن تولید کنسانتره است که در دوره ۶ ماهه، به ترتیب ۳۶، ۵۲ و ۴۹ درصد اهداف سال محقق شده است.

وی افزود: شرکت طی ۱۲ سال فعالیت بیش از ۱۰ میلیون تن زغال‌سنگ از مسیرهای پیشروی، هفت‌ کارگاه مکانیزه لانگوال و کارگاه‌های نیمه‌ مکانیزه و سنتی استخراج و بیش از ۴ میلیون تن کنسانتره تولید کرده است. براساس برنامه، تولید کنسانتره زغال‌سنگ کک‌شو این شرکت در پایان استخراج هشتمین کارگاه مکانیزه لانگوال به ۵ میلیون تن خواهد رسید. ضمن اینکه دستیابی به ظرفیت‌های تولید زغال‌سنگ خام و کنسانتره تا افق ۱۴۰۰ محقق خواهد شد.

این مقام مسوول درخصوص وضعیت ذخایر زغالی ایران توضیح داد: عمده این ذخایر در نواحی البرزها، کرمان و طبس قرار گرفته‌اند و مجموع ذخایر اکتشاف شده در این نواحی افزون بر ۳.۶ میلیارد تن است. بخش زغال‌دار طبس با ذخیره اکتشافی ۲۷۵۰ میلیون تن حدود ۷۶ درصد ذخایر ایران از دو نوع حرارتی (آنتراسیت) و کک‌شو را در چهار ناحیه مزینو، آبدوغی، نای بند و پروده در خود جای داده است.

کریتی‌ثانی با اشاره به برنامه‌های توسعه شرکت توضیح داد: یک ذخیره جدید معدنی از طریق مزایده در اختیار شرکت زغال‌سنگ پروده طبس قرار گرفته و کارهای مطالعاتی و طراحی برای اجرای پروژه در دست اقدام است که با اجرای این طرح، حدود ۵۰ میلیون تن ذخیره جدید به ظرفیت در دست بهره‌برداری افزوده شده و فرصت‌های اشتغال جدیدی نیز ایجاد خواهد شد. پیگیری خرید سری جدید تجهیزات مکانیزه استخراج لانگوال معدن و عملیاتی کردن پروژه تغلیظ کارخانه زغالشویی نیز ادامه دارد که باعث افزایش۵۰۰ هزار تنی ظرفیت استخراج زغال‌سنگ و بهبود ۵ درصدی فرآوری و افزایش وزنی تولید کنسانتره خواهد شد.

کریتی ثانی افزود: اجرای پروژه موسوم به بلندینگ نیز یکی دیگر از طرح‌های در دست پیگیری است که هدف آن تامین محصول با مشخصات کیفی مورد نیاز مشتری در صنایع فروآلیاژ و به‌ویژه فروسیلیس است. یکی از رویکردهای مهم شرکت، استفاده حداکثری از توان و ظرفیت داخلی است و به همین دلیل نیز اقدامات گسترده‌ای برای مهندسی معکوس اقلام و تجهیزات مصرفی انجام شده که نتیجه آن بومی‌سازی بیش از ۱۴۰۰ قلم کالا است.

وی افزود: انتظار می‌رود ورود این شرکت به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده زغال‌سنگ به بازار سرمایه، زمینه‌ساز مشارکت عمومی شهروندان در فعالیت‌های تولیدی و توسعه باشد تا زمینه‌ساز رشد و توسعه هرچه بیشتر معدنی، صنعتی و اقتصادی منطقه شود. با برنامه‌ریزی متولیان امر برای تدوین طرح جامع زغال‌سنگ، موفقیت اجرای آن وابسته به بررسی همه‌جانبه ظرفیت‌ها و تدوین راهکارهای مناسب برای ایجاد تمرکز با هدف افزایش تولید و توسعه معدنکاری مکانیزه است.

منبع: بورس پرس
عناوین برگزیده