تاریخ: ۳۰ آبان ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۵:۲۸
بازدید: ۱۶۹
کد خبر: ۱۴۴۳۹۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
گزارش هفتگی صندوق‌های سرمایه گذاری مختلط (هفته منتهی به ۲۷ آبان ۱۳۹۹):

بازدهی سالیانه صندوق‌های مختلط به ۱۷۱.۴ درصد رسید

می متالز - بیشترین خروج منابع مالی از صندوق‌های مختلط متعلق به دو صندوق تجربه ایرانیان و مشترک سپهر آتی معادل ۲۰۴ و ۸۳ میلیارد ریال بوده است.
بازدهی سالیانه صندوق‌های مختلط به ۱۷۱.۴ درصد رسید

به گزارش می متالز، در این گزارش به بررسی نوسانات ارزش و بازدهی صندوق‌های سرمایه گذاری مختلط پرداخته شده است. اقلام اصلی مربوط به صندوق‌ها را در جدول زیر مشاهده می‌نمایید. از جمله عناصر اصلی جدول زیر می‌توان به آخرین ارزش صندوق ها، بازدهی هفتگی، ماهیانه و بازدهی یک ساله آن‌ها اشاره نمود. همچنین میزان تغییر در ارزش صندوق طی یک هفته اخیر ارائه شده است. میزان تزریق نقدینگی صورت گرفته طی یک هفته اخیر نیز ارائه شده است.

پس از ارائه جدول، موارد اصلی به صورت جداگانه توضیح داده شده است:

بازدهی سالیانه صندوق‌های مختلط به ۱۷۱.۴ درصد رسید

 ارزش صندوق‌های مختلط در پایان روز ۲۷ آبان ماه سال جاری به ۲۷ هزار و ۲۰۴ میلیارد ریال رسیده است. در این هفته شاهد خروج ۳۳۱ میلیارد ریال منابع مالی از این صندوق‌ها در قالب ابطال واحد‌های سرمایه گذاری بوده ایم.

 

بیشترین خروج منابع مالی از صندوق‌های مختلط متعلق به دو صندوق تجربه ایرانیان و مشترک سپهر آتی معادل ۲۰۴ و ۸۳ میلیارد ریال بوده است. صندوق گوهر نفیس تمدن با ۶۸ میلیارد ریال جذب منابع مالی و صندوق ارمغان یکم ملل با جذب ۶۸ میلیون ریال، بیشترین جذب منابع مالی را داشته اند. لازم به ذکر است که از ۱۶ صندوق مورد بررسی ۱۴ صندوق با خروج سرمایه و تنها ۲ صندوق با ورود منابع مالی مواجه بوده اند.

 

میانگین بازدهی هفتگی صندوق‌های مختلط در هفته سپری شده معادل ۳ درصد بوده است. بهترین عملکرد هفتگی متعلق به صندوق آرمان سپهر آشنا با ۷.۲ درصد و پس از آن متعلق به صندوق نیکی گستران با ۶.۴ درصد بوده است. ضعیف‌ترین عملکرد هفتگی نیز متعلق به صندوق مشترک کوثر با ۳.۸ درصد بازدهی منفی است.

 

 میانگین بازدهی ماهیانه و فصلی صندوق‌های مختلط به ترتیب معادل ۶.۶ و ۱۳.۹ درصد بازدهی منفی بوده است.

 

متوسط بازدهی سالیانه صندوق‌های مختلط در یک سال منتهی به ۲۷ آبان ماه سال جاری به ۱۷۱.۴ درصد رسیده است. بهترین عملکرد سالیانه مربوط به دو صندوق نواندیشان و توسعه پست بانک به ترتیب با ۲۵۵ و ۲۱۶ درصد بازدهی بوده است. ضعیف‌ترین عملکرد سالیانه نیز مربوط به دو صندوق مشترک کوثر با ۱۰۵ درصد بازدهی و پس از ان مربوط به صندوق گنجینه مهر با ۱۳۶ درصد بازدهی است.

عناوین برگزیده