تاریخ: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۰:۵۰
بازدید: ۱۷۳
کد خبر: ۱۴۸۲۶۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
با تسهیل گری ایدرو انجام شد؛

بهم رسانی ۱۷ هزار میلیاردی شرکت های دانش بنیان با صنایع نیازمند/ انعقاد بیش از ۱۳۰ قرارداد بهم رسانی بین شرکت های فناور و واحد های بخش تولید و صنعت

می متالز - رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت : این سازمان در راستای وظایف توسعه ای و تسهیل گرانه خود تاکنون زمینه بیش از ۱۳۰ قرارداد بهم رسانی بین شرکت های دانش بنیان و فناور با واحد های دارای نیاز در بخش تولید و صنعت را به ارزش بالغ بر ۱۷ هزار میلیارد ریال فراهم آورده است .
بهم رسانی ۱۷ هزار میلیاردی شرکت های دانش بنیان با صنایع نیازمند/ انعقاد بیش از ۱۳۰ قرارداد بهم رسانی بین شرکت های فناور و واحد های بخش تولید و صنعت

http://www.shatanews.ir//parameters/mimt/modules/cdk/upload/content/news/186095/Salehinia-Mask4.jpg

به گزارش می متالز، محسن صالحی نیا با اشاره به طرح رسوخ فناورانه که از سال گذشته از سوی وزارت صمت به ایدرو سپرده شده، گفت: در جریان این طرح ایدرو اقدام به شناسایی دقیق نیازهای فناورانه واحد های تولیدی از یک سو و شناسایی شرکت های دانش بنیان توانمند از سوی دیگر نموده و با پیوند ظرفیت ها و توانمندی های شرکت های دانش بنیان و نیازهای فناورانه کارخانجات صنعتی در نهایت بهم رسانی کسب و کار بین آنها در قالب تعریف پروژه های فناورانه را انجام داده است.

وی ادامه داد: اجرای این طرح علاوه بر توسعه داخلی سازی محصولات فناورانه و دانش بنیان و کاهش واردات این اقلام، موجب توسعه بازار محصولات شرکت های دانش بنیان گردیده و افزایش درآمد زایی و اشتغالزایی اینگونه شرکت ها را که عموما نوپا هستند، در پی دارد.

رئیس هیات عامل ایدرو به برخی از محصولات فناورانه در راستای اجرای این طرح اشاره و تصریح کرد: دستگاه فلومتر اولتراسونیک مورد استفاده در صنایع آب و فاضلاب و صنعت نفت با صرفه جویی ارزی ۲۵ هزار دلار ، سانتریفیوژهای توپولار، دکانتور و سنگ مخزن مورد استفاده در صنایع دارویی، غذایی و صنایع نفت و گاز با صرفه جویی ارزی فعلی ۳۵۰ هزار دلار و پیگ های هوشمند MFL مورد استفاده برای پایش سلامت خطوط لوله نفت و گاز با پتانسیل صرفه جویی ارزی در صورت توسعه بازار ۲۰ میلیون دلار از جمله این طرح ها است.

به گفته محسن صالحی نیا، نقش صندوق های حمایتی از قبیل صندوق نوآوری و شکوفایی و سایر مراکز حمایتی در تامین منابع مالی این بهم رسانی ها و پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان به منظور اجرای سفارش های صنایع را کلیدی و موثر خواند و ابراز امیدواری کرد این روند حمایتی همچنان استمرار و افزایش یابد.

به گفته معاون وزیر صمت طرح رسوخ فناوری در معاونت صنایع پیشرفته ایدرو همچنان به عنوان یک برنامه جدی در سال جهش تولید در حال پیگیری است. وی از کلیه شرکت های دانش بنیان و فناور و نیز واحد های صنعتی دارای نیازهای فناورانه دعوت کرد تا با مراجعه به این معاونت از ظرفیت های بهم رسانی بهره مطلوب ببرند.

عناوین برگزیده