تاریخ: ۰۴ دی ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۲:۰۱
بازدید: ۲۹۶
کد خبر: ۱۵۱۱۰۰

پروژه راه آهن دورود - خرم آباد فاقد اعتبار است

می متالز - معاون استاندار لرستان با بیان اینکه در حال حاضر پروژه راه آهن دورود - خرم‌آباد فاقد اعتبار است، گفت: پل «کاکارضا» تا خرداد ماه ۱۴۰۰ افتتاح می‌شود.
پروژه راه آهن دورود - خرم آباد فاقد اعتبار است

به گزارش می متالز، گودرز امیری در سخنانی با اشاره به پروژه راه آهن دورود - خرم آباد، بیان داشت: این پروژه از محل اعتبارات فروش سهام فولاد شروع شده و آن زمان مقرر بوده که با این اعتبارات تکمیل و به بهره برداری برسد.

پروژه راه آهن دورود - خرم آباد فاقد اعتبار است

وی با بیان اینکه ۳۸۰ میلیارد تومان مبلغ این اعتبارات بوده که ۳۰۰ میلیارد تومان آن پرداخت شده است، افزود: ۸۰ میلیارد تومان دیگر در محل دیگری هزینه شده که امکان پرداخت آن وجود نداشت.

معاون عمرانی استانداری لرستان، افزود: اعتبارات این پروژه به پایان رسید، استاندار و دولت به دنبال این هستند که منابع تکمیل این پروژه تأمین شود.

امیری با بیان اینکه این پروژه بالغ بر ۴۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، تصریح کرد: الان هم این پروژه فاقد اعتبار لازم برای ادامه عملیات اجرایی است.

وی، گفت: با تأمین اعتبار این پروژه فعالیت خود را از سر خواهد گرفت و ادامه پیدا خواهد کرد.

وعده افتتاح پل «کاکارضا» تا خرداد ۱۴۰۰

معاون عمرانی استانداری لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پروژه چهارخطه خرم آباد - نورآباد، اظهار داشت: پل «کاکارضا» در این مسیر تخریب و کار مضاعفی دوباره در دستور کار قرار گرفته است.

امیری با بیان اینکه اعتبارات این پل تأمین شده منتها پیمانکار کند کار نمی‌کند، افزود: تذکرات لازم به پیمانکار داده شده و قول داده است که تا خرداد ۱۴۰۰ تکمیل شود.

وی با تاکید بر اینکه چهار قطعه از پلیس راه سلسله تا نورآباد قرار شده که به مناقصه برود که دو قطعه آن مناقصه رفته و دو قطعه دیگر باقی مانده است، افزود: همچنین قطعه فیروزآباد به الشتر هم به این پروژه اضافه شده است.

معاون عمرانی استانداری لرستان، بیان داشت: این قسمت نیز در حال انجام و رو به اتمام است.

تصفیه خانه فاصلاب ۵ شهر نیمه‌تمام است

امیری همچنین به پروژه‌های تصفیه خانه‌ای فاضلاب لرستان اشاره کرد و اظهار داشت: تصفیه خانه‌های پنج شهر استان نیمه تمام باقی مانده است.

امیری با بیان اینکه اعتباراتی که سالانه به این پروژه اختصاص پیدا می‌کند کافی نیست، ادامه داد: تصفیه خانه‌های دورود و کوهدشت از طریق ماده ۵۶ به بخش خصوصی واگذار می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه مابقی این پروژه اگر بخش خصوصی و بانک‌ها پای کار بیایند می‌توانیم واگذار کنیم، افزود: در غیر این صورت باید منتظر اعتبارات سالانه باشیم تا تکمیل و بهره برداری برسند.

معاون عمرانی استانداری لرستان، تصریح کرد: اگر سرمایه گذارانی باشند که بتوانند این پروژه را تکمیل و به بهره برداری برسانند و قصد داشته باشند که از پساب آنها استفاده کنند، استان آمادگی دارد که پساب این تصفیه خانه‌ها را در دراز مدت به آنها برای تولید چوب، زراعت چوب و… واگذار کند.

عناوین برگزیده