تاریخ: ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ ، ساعت ۰۰:۴۷
بازدید: ۵۹۶
کد خبر: ۱۸۴۷۴
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
مدیر روابط عمومی شرکت گل گهر در نشست هم اندیشی مستندسازان سینمای ایران:

دغدغه های فرهنگی، اجتماعی را فراموش نکرده ایم

می متالز - در نشست هم اندیشی مستند سازان سینمای ایران و مدیران مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی که پس از بازدید کاروان مستندسازان سینمای ایران از منطقه گل گهر برگزار شد، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت گل گهر ضمن تشریح اقدامات این شرکت در راستای ایفای نقش مسئولیت های اجتماعی گفت: شرکت گل گهر دغدغه های فرهنگی، اجتماعی و زیست محیطی را فراموش نکرده است و گواه آن پافشاری بر ایفای نقش مسئولیت های فرهنگی و اجتماعی اش است.
دغدغه های فرهنگی، اجتماعی را فراموش نکرده ایم

به گزارش می متالز، ابوذر حلوایی پور افزود: تنها چرخه کامل تولید فولاد کشور در یکجا و یک منطقه، در گل گهر شکل گرفته است و که این مهم در خاور میانه نیز بی نظیر است. وی ادامه داد: دغدغه شرکت گل گهر در تامین آب مورد نیاز را می توان در اهتمام مدیران ارشد گل گهر برای تحقق پروژه ملی انتقال آب خلیج فارس به منطقه شاهد بود به طوری که تا پایان سال 98 با تحقق این پروژه، علاوه بر تامین آب صنعت در منطقه گل گهر، آب به خارج از این منطقه نیز صادر می شود.

حلوایی پور تاکید کرد: مدیران ارشد شرکت های منطقه گل گهر با روحیه نقدپذیری، توجه و اعتقاد به نقدهای سازنده دارند پس در حوزه مستندسازی صنعت و معدن، منطقه گل گهر می تواند همکاری خوبی با مستندسازان داشته باشد.

در ادامه این نشست برخی از مستندسازان و فیلم سازان حاضر در جلسه به بیان نظرات و پیشنهادات پرداختند.

مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی ایران: سینمای مستند در جایگاه حرفه ای و منتقدانه می تواند به کمک معرفی صنعت آید

به گزارش می متالز، در جریان بازدید کاروان مستندسازان سینمای ایران از منطقه گل گهر، نشست هم اندیشی مستندسازان و مدیران مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی کشور در سالن اجتماعات مجتمع گل گهر برگزار شد.

در این نشست که پس از بازدید مستند سازان سینمای ایران از شرکت معدنی و صنعتی گل گهر، شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر، شرکت جهان فولاد سیرجان و کارخانه ها برگزار شد، مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی گفت: این بازدید با هدف اصلی آشنایی مستندسازان حرفه ای کشور از مجموعه های معدنی و صنعتی در کشور آغاز شده است و امروز از منطقه گل گهر بازدید کردند.

سید مهدی طباطبایی نژاد افزود: یکی از موضوعاتی که می توان گفت در حوزه فیلم سازی و مستند سازی مورد غفلت قرار گرفته است، ظرفیت های معدنی و صنایع معدنی است که به عنوان ارزش افزوده اشتغال زا و ثروت آفرین هستند و می توانند در این قالب به خوبی معرفی شوند. وی ادامه داد: باید به فعالان و تلاشگران صنعتی در منطقه گل گهر آفرین گفت که چنین مجموعه عظیمی را اینجا گرد هم آورده اند و برای تکمبیل زنجیره فولاد که یکی از محاسن اش جلوگیری از خام فروشی است، همت می کنند.

طباطبایی نژاد گفت: سینمای مستند نه به عنوان مبلغ و تمجدید کننده بلکه به عنوان یک جایگاه حرفه ای و منتقدانه می تواند به فعالان و تلاشگران صنعتی کمک کند تا نقش خود را ایفا کنند.
مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی تاکید کرد: البته در حوزه صنعت و معدن همه زوایای توسعه پایدار بایستی مد نظر قرار گیرد؛ یعنی حداکثر بهره گیری از منابع کشور با حداقل هزینه و خسارت هایی که می تواند داشته باشد.

 

منبع: می متالز
عناوین برگزیده