به گزارش میمتالز، مهرانگیز رحمانی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: معدن طلای آدینه با نام دیگری در سیستم کاداستر ثبت شده و در حال حاضر مراحل اکتشافی خود را در زمینه مواد فلزی طی میکند؛ بر این اساس طرح هر گونه موضوع در ارتباط با مضرات زیست محیطی این معدن، پیشداوری است.
وی افزود: تمام فعالیتهای مرتبط با معدن زنوز در مرحله اکتشاف همانند دیگر معادن، بر اساس ماده ۲۴ قانون معادن از سازمانهای ذیربط استعلام و با نظارت سازمانهای مذکور و سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی رصد میشود.
رحمانی توضیح داد: به نظر میرسد در مورد این معدن یکسری پیشداوریها صورت گرفته و ما با احترام به نظر مخاطبان پیگیر موضوع شدیم.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانشرقی تاکید کرد: تاکنون هیچ اقدام و فعالیت استخراجی برای مواد فلزی در محدوده زنوز انجام نشده است.
در روزهای اخیر مطالبی در خصوص صدور مجوز استخراج مواد معدنی در محدودههای معدنی شهر زنوز در ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب تبریز در فضای مجازی منتشر شده است.
به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی با ۸.۵ میلیارد تن ذخایر معدنی و داشتن بزرگترین معادن از نظر ذخایر، رتبه نخست کشوری را دارد و از ۵۷ ماده معدنی شناخته شده کشور ۳۱ ماده معدنی در این استان وجود دارد.
اکنون ۷۳۵ معدن شناخته شده در آذربایجان شرقی وجود دارد که از این تعداد ۴۰۰ معدن فعال است.