به گزارش میمتالز، سعید اسلامی بیگدلی در نشست خبری اظهار کرد: تمام فرآیندهای صف ساز باید حذف شود، چون عامل ناکارایی و عدم تحلیل بازار است.
دبیر کل کانون نهادهای سرمایهگذاری ایران افزود: تغییر دامنه نوسان کوتاهمدت بود و پس از یک ماه بازنگری میشود.
اسلامی بیدگلی تاکید کرد: در آخرین جلسه شورا در سال ۹۹، بازنگری دامنه نامتقارن در دستور کار قرار میگیرد؛ پیشنهادهای زیادی در این باره رسیده مبنی بر اینکه یا دامنه به منفی و مثبت ۵ برگردد یا تغییری نداشته باشد.
وی گفت: در جلسهای که برای تغییر دامنه نوسان برگزار شد دامنه مثبت ۶ و منفی ۲ رأی بیشتری آورد و دلیل تعیین مثبت ۶ هم دادن سیگنال به بازار مبنی بر اینکه رغبت برای باز کردن دامنه وجود دارد.
اسلامی بیدگلی بیان کرد: پیشنهاد کانون سرمایهگذاری درزمینهٔ تغییر دامنه نوسان افزایش دامنه بهصورت یکدرصدی و در بازه هر دو ماه بود.
دبیر کل کانون نهادهای سرمایهگذاری ایران خاطرنشان کرد: البته هر تصمیمی که در شورا گرفته میشود دلیل بر قبول آن توسط همه اعضا نیست، اما پس از تصمیمگیری همه خود را موظف به اجرای درست آن میدانند.
وی گفت: شاید تعیین کوتاهمدت این موضوع اشتباه بود و اگر برای مدت طولانیتری انجام میگرفت در روزهای نخست با واکنش منفی مواجه نمیشدیم.
اسلامی بیدگلی گفت: البته در تغییر دامنه نوسان ابراز خرسندی سهامداران خرد بیشتر از مدیران بود و بازخوردهای مثبتی هم دراینباره گرفتیم.
دبیر کل کانون نهادهای سرمایهگذاری تأکید کرد: باز کردن دامنه نوسان الزامات ریزساختارهای دارد که باید صورت بگیرد و اگر انجام نشود باز شدن دامنه نوسان چالش را خواهد بود.
وی همچنین درباره عملکرد کانون نهادهای سرمایهگذاری گفت: در ابتدای قرارگیری در این سمت کانون با دو مشکل بنیه مالی و جایگاه برخوردار بود که تا حدودی برطرف شده است.
اسلامی بیدگلی بیان کرد: تعداد اعضای کانون از ۱۲۴ عضو به ۳۴۵ عضو افزایشیافته و بیش از ۹۰ درصد حق عضویت را پرداخت کردند.
دبیر کل کانون نهادهای سرمایهگذاری ایران ادامه داد: از نظر جایگاه نیز کانون عضو شورای عالی بورس شده و ارتباط بهتری نیز با سازمان بورس پیداکرده است.
وی افزود: در این مدت سعی شد ارتباطات بین الملل را توسعه دهیم و برنامه آموزشی متفاوتی را ارائه دهیم، در همین راستا نیز با برخی از مدارس آموزشی دنیا همکاری صورت گرفته است.
اسلامی بیدگلی بیان کرد: همچنین سعی شده تا در این سالها حضور فعال و جدی در همایشها و کنفرانسهای مربوطه به دانش مالی، اقتصاد و بازار سرمایه داشته باشیم.
دبیر کل کانون نهادهای سرمایهگذاری ایران درباره برنامه آینده کانون نیز گفت: برنامه بعدی کانون در سال جدید تقویت بنیه کارشناسی و حضور جدیتر در عرصههای بین المللی و مشارکت بیشتر در تدوین قوانین و مقررات مربوط به بازار سرمایه است.
وی تاکید کرد: کمیته سازش تقریبا هر سال بیش از هزار پرونده را بررسی میکند که کمتر از ۱۰ درصد پروندهها به شکایت و داوری ختم میشوند.
اسلامی بیدگلی با اشاره به دستاورد کارگروه مالی برای حضور مدیران صندوقها در جلسات مالیاتی افزود: در گذشته مدیران اجازه حضور در این جلسات را نداشتند، اما با پیگیریهای کانون از این پس میتوانند در جلسات مالیاتی شرکت کنند همچنین شعب عضو نیز میتوانند در هیئتهای حل اختلاف مالیاتی، نمایندهای داشته باشند.
منبع: بورس نیوز