تاریخ: ۱۹ فروردين ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۲:۴۲
بازدید: ۵۲۵
کد خبر: ۲۰۴۵۱۸
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

قاچاقچی خاک، خاک بر سر شد

قاچاقچی خاک، خاک بر سر شد
‌می‌متالز - جانشین انتظامی طبس گفت: مأموران در بازرسی از یک کامیون، ۲۰ تن خاک معدنی مس و روی به ارزش یک میلیارد ریال کشف کردند.

به گزارش می‌متالز، سرهنگ عباسی جانشین انتظامی طبس گفت: مأموران انتظامی پاسگاه تپه طاق شهرستان طبس به منظور مبارزه با قاچاق کالا و ارز، هنگام کنترل خودرو‌های عبوری به یک کامیون مشکوک شدند و خودرو را جهت بررسی بیشتر متوقف کردند.

او افزود: مأموران پس از هماهنگی با مقام قضائی، در بازرسی از کامیون، ۲۰ تن خاک معدنی مس و روی قاچاق را کشف کردند که بنا بر نظریه کارشناسان ارزش ریالی محموله قاچاق کشف شده بالغ بر یک میلیارد ریال براورد شد.

سرهنگ عباسی تصریح کرد: مأموران در این رابطه یک متهم دستگیر کردند که متهم دستگیر شده به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان طبس بیان کرد: اجرای این گونه طرح‌ها یکی از راهبرد‌های عملیاتی پلیس در پیشبرد اهداف مأموریتی مبارزه با قاچاق کالا در جهت رشد و شکوفایی اقتصاد کشور محسوب می‌شود و در این زمینه همراهی و همکاری تمام نهاد‌ها و بخش‌ها با نیروی انتظامی ضروری است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم