تاریخ: ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۲:۴۳
بازدید: ۱۷۱
کد خبر: ۲۰۴۵۹۷
سرویس خبر : آهن و فولاد

روند قیمت فولاد صادراتی ایران/ جهش قیمت شمش فولادی صادراتی ایران در پی رشد تقاضای چینی‌ها/ فرصت بزرگ کسب درآمدهای ارزی

روند قیمت فولاد صادراتی ایران/ جهش قیمت شمش فولادی صادراتی ایران در پی رشد تقاضای چینی‌ها/ فرصت بزرگ کسب درآمدهای ارزی
می متالز - طبق روال هر هفته، آخرین قیمت‌های فولاد صادراتی ایران را بررسی می‌کند تا دیدی نسبت به درآمدهای ارزی صادرکنندگان فولاد کشور و فرصت‌های صادراتی پیش روی آنان به دست آید. در هفته گذشته، قیمت میانگین بیلت صادراتی ایران، ۵۷۰.۵ دلار به ازای هر تن بود که نسبت به هفته پیش از آن، رشد ۱.۹ درصدی را نشان می‌دهد. قیمت اسلب صادراتی ایران نیز در هفته گذشته تغییری نداشت و سقف قیمت فوب اسلب صادراتی، ۶۵۰ دلار به ازای هر تن بود.

به گزارش می‌متالز، قیمت‌های منتشرشده توسط متال بولتن نشان می‌دهد که قیمت فوبِ اسلب صادراتی ایران در هفته گذشته، نسبت به هفته پیش از آن تغییری نداشت و اسلب در قیمت ۶۳۰ تا ۶۵۰ دلار به ازای هر تن معامله شد. در هفته گذشته، قیمت فوبِ بیلت صادراتی ایران در بنادر کشور ۵۷۰ تا ۵۷۱ دلار به ازای هر تن بود که میانگین آن نسبت به قیمت‌های ۱۱ فروردین، رشد ۱.۹ درصدی را نشان می‌دهد.

در دو هفته اخیر تحت تأثیر افزایش تقاضا از طرف مشتریان آسیایی، خصوصاً چینی‌ها، قیمت شمش فولادی صادراتی ایران به طور میانگین ۲۳ دلار به ازای هر تن افزایش یافته است. تقاضا برای فولاد در چین رشد قابل توجهی داشته و افزایش تقاضا، کاهش موجودی انبار‌های تجاری محصولات فولادی را در پی داشته است. کاهش تولید فولاد در چین و افزایش قیمت مقاطع طویل فولادی در این کشور باعث کمبود عرضه شمش فولادی شده و این امر قیمت شمش را بالا برده است.

متال بولتن گزارش داده که در هفته گذشته، دو فولاساز ایرانی دو محموله جمعاً به حجم ۶۰ هزار تن را به قیمت‌های ۵۷۰ دلار و ۵۷۱ دلار به ازای هر تن به مشتریان آسیایی فروخته‌اند.

با توجه به افزایش قیمت اسلب در بازار‌های مختلف و عقب‌ماندگی قیمت اسلب صادراتی ایران از رشد قیمت‌ها در هفته گذشته، انتظار می‌رود که در هفته‌های پیش رو قیمت اسلب صادراتی ایران نیز رشد قابل توجهی را تجربه کند. بازار‌های صادراتی در حال حاضر در وضعیت «گاوی» قرار دارند و فرصت صادراتی بزرگی پیش روی فولادسازان ایرانی نظیر #فخوز، #فولاد، #کاوه، #هرمز و ... قرار دارد. بازار داخلی ایران در رکود قرار دارد و در شرایط فعلی، صادرات فولاد می‌تواند درآمد ارزی قابل توجهی نصیب ایران کند.

منبع: چیلان

عناوین برگزیده