تاریخ: ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۳:۳۵
بازدید: ۳۵۴
کد خبر: ۲۰۵۹۴۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
رئیس اتاق کرمان مطرح کرد:

تغییر رویکرد سرمایه‌گذاری استان کرمان ضروری است

تغییر رویکرد سرمایه‌گذاری استان کرمان ضروری است
‌می‌متالز - سیدمهدی طبیب زاده، رئیس اتاق کرومان می‌گوید: تغییر رویکرد سرمایه‌گذاری این استان از حوزه معدن به حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، صنایع بازیافت و صنایع دانش‌بنیان ضروری است.

به گزارش می‌متالز، رئیس اتاق کرمان با تأکید بر اینکه رویکرد سرمایه‌گذاری کرمان باید از حوزه معدن به سایر حوزه‌ها تغییر کند، گفت: گردشگری در کنار کشاورزی، صنایع بازیافت و صنایع دانش‌بنیان از حوزه‌های پیشنهادی برای تغییر رویکرد سرمایه‌گذاری است.

سیدمهدی طبیب زاده در نشست هم‌اندیشی اتاق کرمان، افزود: با تمرکز بر معادن، اقتصاد استان ۱۵ تا ۲۰ سال آینده با مشکل روبرو خواهد شد که به همین دلیل در حال حاضر نباید درآمد حاصل از معادن در زنجیره فولاد صرف شود، مگر اینکه پس از تولید تمرکز بر شمش فولاد و صنایع پایین‌دستی آن باشد.

او ادامه داد: باید برنامه کامل و جامع برای چگونگی قرار گرفتن گردشگری به‌عنوان یکی از پایه‌های سرمایه‌گذاری استان تدوین شود و چشم‌انداز مشخص و روشنی داشته باشد.

طبیب زاده اظهار کرد: داشتن برنامه بلند پروازانه، استفاده از مشاور و تدوین طرح جامع در گردشگری و صنایع‌دستی باید در کنار اولویت‌بندی طرح‌ها و جاذبه‌های گردشگری، مشخص کردن جامعه هدف، تبلیغات مناسب و تأثیرگذار و نحوه صحیح اجرای کار، برای توسعه در این حوزه وجود داشته باشد.

رئیس اتاق کرمان بیان کرد: در سال جاری فضا و شرایط لازم برای ایجاد تحول در گردشگری استان وجود دارد که مسوولان، مشاوران و فعالان حوزه گردشگری باید از این فرصت پیش‌آمده استفاده کنند.

او با تأکید بر اینکه گردشگری می‌تواند یکی از پیشران‌های اقتصادی استان باشد، تصریح کرد: این حوزه می‌تواند منابع ثابت درآمدزایی و اشتغال وسیع ایجاد کند و کرمان ظرفیت لازم در این زمینه را دارد.

در ادامه این نشست رئیس کمیسیون گردشگری و صنایع‌دستی اتاق کرمان گفت: باید بخشی از درآمد صنایع معدنی بزرگ استان به حوزه گردشگری اختصاص یابد تا بتوان از طریق آن زیرساخت‌های لازم برای توسعه این حوزه را تکمیل و گسترش داد.

محمدرضا بهرامی افزود: اجرای بسیاری از طرح‌ها و فعالیت‌های گردشگری در سطح شهر و استان نیازمند تأمین بودجه است که باید برای آن چاره‌ای اندیشیده شود.

گفتنی است در این نشست بر تغییر نگرش در تدوین طرح‌های جامع گردشگری و پرداختن به کیفیت آن، فعال شدن فضای مجازی برای معرفی بیشتر جاذبه‌ها و فرصت‌های گردشگری کرمان، تکمیل و توسعه زیرساخت‌ها، برگزاری دوره‌های آموزشی مهارت ورزی و جلوگیری از موازی کاری‌ها در حوزه گردشگری تأکید شد.

همچنین پیشنهاد برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی با اساتید و هنرمندان صنایع‌دستی استان، برگزاری رویداد‌هایی مانند ورک‌شاپ روز جهانی صنایع‌دستی در خردادماه، مشارکت در نمایشگاه‌های صنایع‌دستی استانی، ملی و بین‌المللی، برگزاری جشنواره‌های پته و طعم کرمان، پیگیری ثبت ملی برخی شهر‌های استان، راه‌اندازی مرکز فرهنگ و هنر استان، تهیه نقشه توریستی شهر کرمان، گسترش شبکه‌های مجازی و برگزاری کارگاه‌های تجربه، به‌عنوان برنامه‌های کمیسیون در سال جاری مطرح شد.

منبع: پایگاه خبری اتاق ایران

عناوین برگزیده