به گزارش میمتالز، علیرضا کعبی نژادیان، مدیر حسابرسی صنعتی این مجموعه، اعلام کرده که هدف این شرکت در وهله اول تامین نیازهای داخلی و در صورت مازاد تولید صادرات است. وی این موضوع را نیز بیان کرده که این مجموعه برای بازسازی خطوط قدیمی به منظور افزایش ظرفیت تولید تا ۵ میلیون تن هم تلاش میکند. به علاوه فولاد خوزستان در سایر واحدها مانند فولاد شادگان نیز سرمایهگذاریهایی انجام داده است. افزایش ظرفیت به تبع موجب افزایش میزان فروش فولاد خوزستان خواهد شد.
در گردهمایی اسفندماه ۱۳۹۹، که به منظور تبیین اهداف و برنامههای عملیاتی سال ۱۴۰۰ فولاد خوزستان برگزار شده، علی قلعه نوی، مدیر عامل سابق شرکت فولاد خوزستان، از تعریف ۱۳۹ پروژه در مجموعه خبر داده بود؛ از این تعداد ۵۱ پروژه در حال مهندسی، ۲۹ پروژه در مرحله مناقصه و ۵۹ پروژه در حال اجرا است. از مهمترین این پروژهها میتوان به برگزاری مناقصه و عقد قرارداد اکسیژن ۴، تیپلر ۳ و اولر برس اچ پی جی آر اشاره کرد.
شرکت فولاد خوزستان برای نخستین بار با همکاری شرکت دانش بنیان داخلی در قالب انعقاد قرار داد پژوهشی و نوآوری، در سال جاری موفق به بومی سازی و ساخت اسلاید گیت نوع سی اس ۸۰ شد.
این مجموعه در سال گذشته تندیس زرین چهارمین جشنواره نوآوری محصول برتر ایرانی را دریافت کرد. همچنین فولاد خوزستان در سال ۱۳۹۷ تندیس زرین مدیریت استراتژی و تعالی سازمانی را به دست آورد.
شرکت فولاد خوزستان به عنوان یکی از مجموعههای عمده عرضه کننده شمش فولاد و دومین قطب تولید فولاد خام در کشور از سال ۱۳۶۸ فعالیت خود را آغاز کرد. این مجموعه با وسعت ۸/۳ کیلومتر مربع در مجاورت شهر اهواز، مرکز استان خوزستان، واقع شده است.
این شرکت در سالهای فعالیت خود، طرحهای توسعه را در فاز اول تا ۴/۲ و در فاز دوم تا ۲/۳ میلیون تن محقق کرد. هم اکنون نیز طذحهای توسعه را بالای سه میلیون و ۸۰۰ هزار تن رسانده است. با پایان فاز چهارم توسعه، طبق برنامهها، ظرفیت تولید این شرکت به ۲/۵ میلیون تن در سال خواهد رسید.
منبع: کاماپرس