به گزارش میمتالز، در ابتدای این همایش یوسفی ضمن اشاره به برخی چالشهای پیش روی توسعه کسبوکارها در کشور گفت: یکی از مشکلات عدم موفقیت پایدار کسبوکارها در بینش مدیریتی نهفته است. در شیوه مدیریتی غالب در کشور ما تحلیل ضعیف است و تنها در طول زمان پول تزریق میشود و هیچوقت به دنبال بینش، تحلیل و آنالیز نرفتهایم.
یوسفی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه در ۷۴ درصد کسبوکارها رهبران آنها بعد از مدتی از کار خسته و دچار فرسایش میشوند افزود: رهبری سازمان باید دنبال توسعه کسبوکار خود باشد. رهبر بودن مهم است؛ چراکه رهبر باید ثابتقدم باشد و برای همین است که کسبوکارها رشد پیدا نمیکنند.
علیرضا بنیهاشمی، مشاور هیئترئیسه مجلس نیز در این مراسم گفت: متأسفانه ازنظر شاخصهایی که درباره ارزیابی فضای کسبوکار مطرح است، در بین کشورهای حوزه سند چشمانداز جایگاه مناسبی نداریم.
او با اشاره به بررسی موانع کسبوکار اظهار کرد: از زمانی که شعار سال اعلام شد، راهکارها را به دولت فعلی و منتخب اعلام کردیم.
بنیهاشمی با بیان اینکه عوامل خارجی و داخلی در طی سالهای اخیر موانعی در فضای کسبوکار ایجاد کرده گفت: موانع خارجی که باعث شده کسبوکار با چالش روبهرو شود تحریم و عدم حضور مؤثر در پیمانهای جهانی، وضع تعرفههای سنگین برای برخی از کالاها، عدم حضور رایزنها در بسیاری از کشورها و مواردی از این دست است.
یوسفیان، نائب رئیس بانک صادرات ایران در این مراسم گفت: در بانک صادرات این دغدغه وجود داشت که با توجه به دوره سخت و شرایط اقتصادی ناشی از تحریم و کرونا با ارائه روش جدید در کنار مدیران و صنعتگران باشیم.
وی ادامه داد: توقع معمولی که از هر مدیر بخش بازرگانی و تولیدی و بانکی وجود دارد این است که بتواند تحلیلی از شرایط موجود ارائه دهد و وقتی به شرایط شناخت پیدا کرد ۵۰ درصد راه را رفته است. سپس با شناخت محدودیتها و پتانسیلها راهکار ارائه کند.
در پایان این مراسم از مدیران عامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان و ذوبآهن بهعنوان مدیران نمونه و شاخص سال تقدیر شد.
منبع: بورس نیوز