تاریخ: ۲۴ تير ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۸:۴۸
بازدید: ۳۶۰
کد خبر: ۲۱۸۴۴۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

انتقال «ذوب» از فرابورس به بورس به زودی نهایی می‌شود

انتقال «ذوب» از فرابورس به بورس به زودی نهایی می‌شود
‌می‌متالز - مجمع عمومی سالیانه شرکت ذوب آهن اصفهان، امروز (پنجشنبه ۲۴ تیرماه) با حضور بیش از ۷۳ درصد سهامداران و نمایندگان قانونی آن‌ها برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، منصور یزدی زاده، مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان در این مجمع با ارائه گزارش، بیان کرد: فرایند انتقال نماد ذوب از فرابورس به بورس در حال انجام است و به زودی مراحل آن نهایی می‌شود.

وی افزود: یکی از تکالیف شرکت در سال جاری تملک معدن زغال سنگ سواد کوه است که امیدواریم تا مجمع سال آینده خبر خوش تملک آن را بدهیم. برون سپاری کارگاه آهن اسفنجی، تکمیل فاز نخست پروژه انتقال پساب فولادشهر و افزایش ۴۰ هزار میلیارد ریالی حد اعتباری شرکت در بانک‌ها از جمله دیگر برنامه‌های شرکت در سال جاری است.

مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان تصریح کرد: سال گذشته به مدت دو ماه به دلیل محدودیت تجارت جهانی و اختلال در برنامه شرکت‌های حمل و نقل، در ورود انرژی مشکل داشتیم.

یزدی زاده اضافه کرد: سال گذشته پس از یک دهه از زیان انباشته خارج شدیم و حالا برای نخستین بار به نقطه‌ای رسیدیم که بتوانیم سود توزیع کنیم. سال گذشته پیش بینی می‌کردیم در مجمع امسال بتوانیم ۵۰۰ میلیارد تومان سود توزیع کنیم، اما حالا به عدد ۹۷۴ میلیارد تومان سود قابل توزیع رسیده ایم.

وی ادامه داد: اگر ذوب آهن را برای واردات زغال سنگ خارجی آزاد بگذارند از نظر کیفیت و ارزش اقتصادی بازدهی بیشتری خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت ذوب آهن مهم‌ترین دستاورد «ذوب» را تولید ریل ملی دانست و گفت: عملکرد مثبت شرکت در حوزه تولید ریل، ۱۸۲ درصد افزایش تولید و ۴۰۴ درصد افزایش فروش را به ثبت رساند. همچنین تولید انواع ریل، گواهینامه استاندارد ریل، پذیرش این محصول در بورس کالا و بستن قرارداد صادراتی از دستاورد‌های شرکت در حوزه ریلی بود.

یزدی زاده با تشریح دلایل تمرکز این شرکت بر صادرات شمش، بیان کرد: محدودیت در صادرات محصولات نهایی به دلیل تحریم‌ها و وضع تعرفه‌های سنگین بر واردات محصولات نهایی فولادی با عنوان حمایت از صنایع داخلی توسط سایر کشورها، تعدد کارخانه‌های نورد در کشور و رقابت منفی قیمتی آن‌ها در بازار‌های هدف صادراتی به دلیل دسترسی به شمش ارزان قیمت داخلی بسیار دشوار است. به همین منظور بیشتر کشور‌ها تمایل دارند تا تنها شمش فولادی را وارد کشور خود کنند تا محصولات نهایی.

وی دلیل تاخیر در پروژه تزریق پودر زغال سنگ را برشمرد و گفت: دلیل تاخیر این پروژه عدم امکان استفاده از کارشناسان و شرکت‌های خارجی به دلیل تحریم و عدم امکان بازدید و طی دوره‌های پرسنل در کشور‌های دارای این تجهیزات بود. کشور‌های اروپایی در شرایط تحریم می‌دانستند این پروژه منجر به افزایش درآمد‌های ارزی ایران می‌شود.

مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان چالش‌های این شرکت را عنوان کرد: بحران آب در اصفهان، تحریم ها، ویروس کرونا، محدودیت ظرفیت تولید ذغال سنگ کشور، عدم تناسب قیمت گذاری زغال سنگ داخلی در مقایسه با زغال سنگ خارجی از چالش‌هایی است که این شرکت با آن مواجه است.

یزدی زاده درباره برنامه‌های آتی این شرکت گفت: افزایش تولید با راه اندازی کوره یک، کاهش مصرف کوک، تملک معادن سنگ آهن، تکمیل زنجیره تامین آب، افزایش موجودی مواد اولیه، تاسیس شرکت حمل و نقل ریلی برای حمل و نقل پایدار مواد اولیه، خرید برق از بورس انرژی، آغاز دوباره سازی باتری کک سازی شماره ۲، نداوم انتقال پساب شهری به کارخانه، انتشار اوراق مرابحه و استقاده از توان شرکت‌های تابعه خارج از کشور از جمله برنامه‌های این شرکت است.

منبع: بورس امروز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
علت بروز چالش در مجمع بیمه ملت وکالت‌های اخذشده از بازنشستگان توسط صندوق بازنشستگی بوده است/ دعوت‌کننده مجمع باید درباره پذیرش حق رأی سهام وکالتی اتخاذ تصمیم کند/ سازمان بورس بر حفظ حقوق سهامداران و رعایت نظم در برگزاری مجامع تأکید دارد
توضیحات مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس درباره حواشی مجمع بیمه ملت:

علت بروز چالش در مجمع بیمه ملت وکالت‌های اخذشده از بازنشستگان توسط صندوق بازنشستگی بوده است/ دعوت‌کننده مجمع باید درباره پذیرش حق رأی سهام وکالتی اتخاذ تصمیم کند/ سازمان بورس بر حفظ حقوق سهامداران و رعایت نظم در برگزاری مجامع تأکید دارد