به گزارش میمتالز، مهرداد نظارت در نشست خبری با اشاره به اینکه کارخانجات تولید بتن به دلیل کمبود برق کارخانههای سیمان به طور غیرمستقیم دچار مشکل شده اند اظهار کرد: حدود ۸۰ درصد سیمان تولیدی کشور در بخش بتن مورد استفاده قرار میگیرد، اما بسیاری از کارخانههای تولید بتن برای تامین سیمان دچار مشکل شده اند.
رئیس کانون سراسری انجمنهای صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان بتن گفت: یکی از مسائل مهمی که باید درباره عرضه سیمان در بورس مشخص شود این است که این سیمان توسط چه کسانی خریداری شده است؟ متاسفانه تولیدکنندگان بتن تاکنون نتوانسته اند از طریق بورس نیاز خود را تامین کنند.
نظارت با اشاره به اینکه تولیدکنندگان، سیمان را به صورت قطره چکانی عرضه میکنند گفت: این مساله باعث ورود دلالان به این بازار شده است.
وی با انتقاد از رها شدن بازار سیمان تاکید کرد: در زمان حاضر وزارت صمت هیچ نظارتی بر این بخش ندارد با وجود آنکه با سازمان تعزیرات حکومتی برای ورود به این ماجرا مذاکراتی داشته ایم، اما هنوز اتفاق خاص در این بخش نیفتاده است.
وی با یادآوری اینکه هر تن سیمان درب کارخانه ۳۸۰ هزار تومان بود که الان قیمت آن به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرد افزود: در زمان حاضر حدود صد هزار نفر در صنعت بتن اشتغال دارند و ۱۲۰ شغل به صورت مستقیم و غیرمستقیم به صنعت سیمان وابسته است.
رئیس کانون سراسری انجمنهای صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان بتن آماده با اشاره به اینکه حدود ۴۰ درصد مشکل برق کارخانجات تولید سیمان برطرف شده است تاکید کرد: با وجود آنکه برخی انبوه سازان ادعا میکنند قیمت تمام شده یک متر واحد مسکونی حدود ۱۵ میلیون تومان است، اما باید تاکید کنیم قیمت تمام شده ساخت مسکن بسیار پایینتر از رقم اعلامی انبوه سازان است.
منبع: خبرگزاری تسنیم