به گزارش میمتالز، با شیوع کرونا، از ابتدای تابستان ۹۹ تاکنون شرکت فولاد مبارکه طی تفاهم نامهای با دانشگاه علوم پزشکی و در راستای مسوولیت اجتماعی خود، تامین اکسیژن رایگان مراکز درمانگر کرونایی را برعهده گرفت. با توجه به نیاز ضروری مبتلایان کرونا به اکسیژن این اقدام توانست هم به سوداگری در این زمینه پایان دهد و هم از میزان تلفات و مرگ و میرهای ناشی از این بیماری بکاهد.
شرایط خشکسالی و افزایش دما باعث شد که تولید برق کشور کفاف نیازهای موجود را ندهد و با اعمال محدودیت و خاموشی برق دربخش خانگی مواجه شدیم که برای کاهش فشار کمبود تولید برق بر بخش خانگی، هیئت وزیران در تاریخ ۱۶ تیرماه مقرر نمود که طی اقدامی بی سابقه اجرای طرحهای مدیریت کاهش مصرف به سقف ۱۰ درصدی دیماند مصرفی بر صنایع سنگین نظیر فولاد اعمال شود.
در یک سال اخیر شرکت فولاد مبارکه اکسیژن رایگان در اختیار مراکز درمانگر کرونا قرار داده بود، اما محدودیتهای برق میتوانست پلنتهای اکسیژن ساز این شرکت را که به انرژی برق وابسته اند از مدار تولید خارج کند چرا که برق تحویلی به شرکت تنها فقط کفاف روشنایی و نیازهای اولیه این شرکت را میداد.
در همین خصوص جلساتی با شرکت برق منطقهای و استانداری اصفهان برگزار شد و مقرر گردید که تامین برق مورد نیاز واحدهای تولید اکسیژن شرکت فولاد مبارکه تامین شود تا مراکز درمانگر کرونا با محدودیت اکسیژن مواجه نشوند.
در همین راستا جلسهای در تاریخ ۲۲ تیرماه هم برگزار شد و مقرر شد شرکت فولاد مبارکه تامین روزانه ۶۰ تن اکسیژن مایع رایگان را تضمین کند که این تعهد بدون منت و در راستای مسوولیت اجتماعی شرکت فولاد مبارکه خواهد بود تا با امید به خدا و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی بتوانیم از پیک سنگین کرونا که مراکز درمانی را متاثر کرده است؛ عبور کنیم.
سید امیر طباطبائیان، مدیر انرژی و سیالات شرکت فولاد مبارکه