به گزارش میمتالز، صندوقهای سرمایهگذاری غیرمستقیم نشان از خروج مجدد نقدینگی از صندوقها داشته و این نقدینگی از زیر تابلوی بورس خارج نشده بلکه نقدینگی حقیقیها حاوی این نکته بوده که بالای یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان نقدینگی در ۱۰ ماه گذشته به بازارسرمایه وارد شده است.
سهامداران عزیز، این سیگنال مهمی بوده، زیرا آخرین باری که نقدینگی به تابلوی بورس تزریق شد، قبل از قله ۲ میلیونی شاخص کل بود و ریزش عظیم مردادماه بود بنابراین برآیند ورود و خروج حقیقیها که بالاخره مثبت شد را نباید بهآسانی از دست داد.
اهالی قدیمی بازار معتقدند که ادامه این روند در ماه جاری، میتواند تابستانی جذاب را پس از فصل مجامع به سهامداران بورسی هدیه دهد و خوشبینیها باعث شده که این آینده چندان غیرقابلدسترس نباشد پس، هیجان را دور ساخته و سرمایهگذاری را کمی بلندمدت کنید تا بهترین سود را از زیر تابلو برای شهریورماه برداشت کنید.
پنجمین روز تعطیلی تهران باعث شد تا برخی تحرکات در بازار ارزهای خارجی رویت شود و البته سکوت بانک مرکزی و تعطیلی بانکها و صرافیها نیز چندان بیتاثیر نبود که معاملهگران این بازار بار دیگر به مرز ۲۵ هزار تومان حملهای را داشته باشند تا مقاومت این عدد را بار دیگر بسنجند که آیا جای شکست دارد یا خیر!
در حالی نرخ دلار از نیمههای مرز ۲۴ هزار تومان عبور کرد و در حوالی ۷۰۰ تومان دستبهدست هم شد که مخابره کدهایی از پاستور مبنی بر اینکه مجلس را مقصر برجام دانست نیز چندان بیتاثیر نبود اما؛ تأثیر هم دیگر آن تأثیر نبود، زیرا چنین حنایی که دولت بر بازار گرفت، آنچنان رنگی ندارد.
فعالان و معاملهگران بازار ارزهای خارجی در انتظار روز دوشنبه نشستهاند تا با بازگشایی مجدد بانک، صرافی و البته بورس روند سرمایهگذاری و تأمین نیاز بازار ارز را مجدداً ارزیابی کنند که اگر حمایتی صورت نگیرد، احتمالاً فنر فشردهشده دلار را بهسوی شکستن مقاومت ۲۵ هزارتایی رها کنند.
معاملهگران بازار طلا و سکه نیز با نزدیکی ایام عید غدیر خم نیز کماکان در سکوت و سکون دستوپا میزنند، زیرا رونق روزهای گذشته بازار، خاطره شده و عدم نوسان شدید این بازار هم سیگنالی را به اهالی دلار و دیگر بازارهای موازی مخابره کرد که فعلاً وقت تنشزایی در این بازارها نیست.
سکه در آخرین معاملات اهالی این بازار در حدود نرخ ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان دستبهدست شد تا شاهد نوسان فراوانی در این بازار نباشیم.
بازارهای غربی و شرقی این روزها عجیب به دنبال آن هستند که بدانند خرید اوراق و وضعیت کاهشی یا افزایشی آن از سوی فدرال رزرو، چه سمت و سویی را برای بازارها هدف میگیرد اما؛ معاملهگران بازارهای خارجی احتمال ریزش بازار به خاطر ریسکهای بزرگ مخصوصاً کوویددلتا را نباید از فاکتورهای سرمایهگذاری خود خارج کنند.
بازار ارزهای دیجیتالی پس از نوسانات بار دیگر رشد جالبتوجهی را به خود داشت تا جایی که تمام معاملهگران این بازار را که قصد خداحافظی داشتند را دو دل کرده و نمیدانند وقت رفتن است یا ماندن ...
سبزپوشی رمزارزها و رشد قیمت امروز باعث شد که برای مثال، بیت کوین بالای ۶درصد رشد را تجربه کند و ۳۴ هزاردلاری شود تا معاملهگران این بازار، دو به شک نسبت به ادامه حیات خود به این بازار نگاه کنند و درگیر ریسک بالای سرمایهگذاری شوند.
منبع: بورس نیوز