تاریخ: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۱:۲۰
بازدید: ۲۲۰
کد خبر: ۲۲۰۵۷
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

"پول و سرمایه" دو اولویت اصلی رفع مشکلات بخش معدن کشور/ دولت با برداشتن موانع نقش تسهیلگر را ایفا کند

می متالز - عضو هیئت مدیره خانه معدن ایران گفت: بیشتر شرکت‌های خارجی حاضر در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی ایران کانمین 2018 بنگاه‌های کوچک و متوسط (SME) معدنی به شمار می‌رود و می‌تواند راهی برای کاهش فشارهای اقتصادی در شرایط کنونی تحریم‌ها باشد.
"پول و سرمایه" دو اولویت اصلی رفع مشکلات بخش معدن کشور/ دولت با برداشتن موانع نقش تسهیلگر را ایفا کند

به گزارش می متالز، چهاردهمین نمایشگاه بین المللی معدن، صنایع معدنی، ماشین آلات و تجهیزات معدن، راهسازی و صنایع وابسته (ایران کانمین2018) صبح جمعه (11 آبان ماه) با حضور 160 واحد تولیدی داخلی و 40 شرکت خارجی یا نمایندگی‌های آنها آغاز به کار کرد.

«محمود گوهرین» افزود: این روزها حضور شرکت‌های معدنی ایرانی در نمایشگاه‌های بین المللی به دلیل مشکلات ارزی و سایر مشکلات با محدودیت روبروست.

به گفته وی، حضور پر رنگ شرکت‌های کوچک و متوسط خارجی می‌تواند فرصت خوبی برای کسب ایده و تبادل تجربیات، همچنین انعقاد تفاهمنامه‌های همکاری باشد.

این فعال معدنی بیان داشت: یکی از نیازهای فوری معدن و صنایع معدنی کشور، تولید ماشین آلات معدنی در داخل است تا ضمن رفع نیاز از خارج که در برهه کنونی تحریم‌ها از آن ضربه خوردیم، به اشتغالزایی بپردازیم.

وی یادآور شد: از آنجا که بیش از 98 درصد معادن کشور را معادن کوچک و متوسط تشکیل می‌دهد، تماس آنها با شرکت‌های معدنی مشابه خارجی می‌تواند ارتباطات و تعاملات بیشتر دوجانبه یا چندجانبه را به همراه داشته و در مواردی حتی بدون اخذ تضمین‌های لازم یا رعایت همه قوانین و مقررات دست وپاگیر، به انعقاد تفاهم نامه یا قرارداد همکاری بپردازند.

گوهرین تبلیغات رسانه‌ها برای سرمایه گذاری در بخش معدن و جذب پول‌ها و سرمایه‌های سرگردان را خواستار شد و اضافه کرد: سرمایه گذاری در بخش معدن، یک سرمایه گذاری پایدار و طولانی مدت (از چند دهه تا بیش از یک قرن) است و برخلاف بازارهای ارز، سکه، خودرو و غیره، افزایش تولید و اشتغال را به همراه دارد.

این عضو هیئت مدیره خانه معدن ایران تاکید کرد: دولت با برداشتن موانع موجود بر سر راه معادن می‌تواند نقش تسهیلگر را داشته باشد.

وی اولویت اصلی رفع مشکلات بخش معدن را «پول و سرمایه» عنوان کرد.

بر پایه اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، شمار معادن کشور افزون بر 10 هزار واحد است که حدود 6 هزار معدن فعال و بقیه در دست تجهیز یا راکد است.

میزان استخراج سالیانه معادن کشور حدود 400 میلیون تن برآورد می‌شود که بیش از 60 درصد آنها مصالح ساختمانی است.

عناوین برگزیده