به گزارش میمتالز، مسعود قلیزاده اعلام کرد: جامعه هدف این محموله، مردم روستای "کلاته نظر" کشور افغانستان است و در نخستین محموله، ۳۲۲ سیلندر گاز به روستای کلاته نظر ارسال شد.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای خراسان جنوبی اظهار داشت: براساس برنامهریزیهای صورت گرفته از این پس روزانه ۵۰ سیلندر گاز از طریق بازارچه یزدان ارسال خواهد شد.
وی بیان کرد: برنامه این است که ماهانه هزار و ۲۰۰ سیلندر گاز به افغانستان ارسال شود.
قلیزاده گفت: اولین پروژه ارسال محموله سیلندر با همکاری اداره کل گمرکات خراسان جنوبی، مرزبانی و مسوولان بازارچه یزدان در تاریخ ۲۱مهر ماه انجام شد.
وی پیشتر از ورود سازمان همیاری شهرداریهای خراسان جنوبی به صادرات سیلندر گاز و فرآوردههای نفتی به افغانستان خبر داده بود.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای خراسان جنوبی شهریور امسال گفت: با توجه به اینکه بازارچه مرزی یزدان با دستور استاندار در قالب خردهفروشی کار خود را آغاز کرد، سازمان همیاری برای استفاده از این فرصت اعلام آمادگی کرده است.
وی با اشاره به اقدامات سازمان همیاری شهرداریها در حوزه اقتصادی و بازرگانی افزود: این سازمان برای تحقق برنامههای خود در حوزه بازرگانی از هر فرصت مطلوبی استفاده میکند.
قلیزاده اظهار داشت: با توجه به فراهم شدن امکان خردهفروشی در مرز یزدان و نیز تاکید رییس جمهوری در سفر نوزدهم شهریور ماه به خراسان جنوبی مبنی بر توسعه فعالیتها در بازارچههای مرزی، سازمان همیاری در راستای بهرهبرداری از این فرصت برنامههایی دارد.
وی گفت که این سازمان به موضوع ارائه خدمات به تجار و بنکداران و نیز تسهیل در روند انجام صادرات کالا، ورود کرده است و همه توان خود را در این زمینه به کار خواهد بست.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای خراسان جنوبی تصریح کرد: کمک به توسعه استان، مهمترین هدف این سازمان از انجام پروژههای عمرانی در بازارچههای مرزی است.
خراسان جنوبی به عنوان سومین استان پهناور ایران در همسایگی ولایت فراه افغانستان، ۳۳۱ کیلومتر مرز مشترک با این کشور دارد و دارای چهار بازارچه مرزی به نامهای گلورده (میل ۷۳) در شهرستان درمیان، دوکوهانه در شهرستان نهبندان، یزدان در شهرستان زیرکوه و ماهیرود در شهرستان سربیشه است.
پایانه مرزی ماهیرود در شهرستان سربیشه فعالترین مرز خراسان جنوبی در سالهای اخیر بوده و فعالسازی سایر بازارچههای مرزی در دستور کار دولت و مدیریت استان است.
برهمین اساس استاندار خراسان جنوبی ششم مهر امسال اعلام کرد: از نظر ما هر چهار معبر مرزی استان باز است و امکان تجارت و مبادلات مرزی در آنها وجود دارد.
حمید ملانوری در نشست شورای ساماندهی مبادلات مرزی استان خراسان جنوبی افزود: فعالیت در بازارچههای مرزی استان به همت تجار و بازرگانان ایران و افغانستان بستگی دارد و تجار با توجه به شرایط پیش آمده مراودات خود را توسعه دهند.