به گزارش میمتالز، سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد در دیدار با مدیران صنعت بیمه کشور که در محل وزارت اقتصاد برگزار شد توسعه بیمهگری مبتنی بر ریسک را یکی از نکات مهم مدنظر وزارت اقتصاد عنوان کرد و گفت: از حرکت در این مسیر، گریزی نیست و باید از شیوههای مبتنی بر تخفیف و نرخ شکنی در رقابتهای بیمهای فاصله بگیریم.
خاندوزی «تحول دیجیتال» در صنعت بیمه را به عنوان یکی دیگر از ملزومات این صنعت عنوان و تأکید کرد: انتظار این است که بیمهها خود را با شرایط جدید «تنظیم» و به سمتی حرکت کنند که بتوانند نسبت به صدور آنلاین بیمه نامه، پرداخت خسارت و … اقدام کنند.
وزیر اقتصاد «پیگیری ارتباطات الکترونیک سامانههای بیمه» را هدفی مهم ارزیابی کرد و افزود: گروههایی در داخل صنعت بیمه، در مقابل این موضوع مقاومت میکنند، چون مخالف منافع آنها است؛ اما من و شما به عنوان امین مردم برای ارتقای صنعت بیمه؛ موظف به پیگیری این موضوع و رویارویی با مقاومتهای این چنینی هستیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین «اوراق بهادار سازی ریسکهای بیمه» را یکی دیگر از انتظارات خود از صنعت بیمه کشور عنوان کرد و گفت: این، موضوع بسیار مهم میتواند در شرایطی که فراگیری بازار سرمایه در کشور به یک جمعیت ۵۰ میلیون نفری رسیده؛ بسیار اثرگذار باشد.
خاندوزی «ابزارهای شریعت» را از دیگر انتظارات خود از صنعت بیمه عنوان کرد ادامه داد: ما از خیلی کشورهای همتراز خود در این شاخص عقبتر هستیم و در موضوع ابزارهای مبتنی بر شریعت اصلاً در این حوزه وضع مطلوبی نداریم.
وزیر اقتصاد در پایان تأکید کرد: خطاب این سر فصلها و انتظارات، هم خود شرکتهای بیمهای هستند و هم بیمه مرکزی که با قاعده گذاریهای خود، باید شرکتهای بیمهای را به این سمت هدایت کنند
همچنین خاندوزی در ادامه نشستهای هماندیشی با اساتید اقتصاد دانشگاههای کشور در خصوص مساله ارز گفت: بانک مرکزی نباید متأثر از مسیر تحمیلی جریان ارز که در طول چند سال اخیر شکل گرفته قرار گیرد و باید سعی شود با افزایش منابع ارزی، مدیریت مصارف ارزی و سختگیری کردن در حساب سرمایه در کنار مساله انتظارات، سیاست بازگشت به نرخهای پایینتر را مدنظر داشته باشد.
وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه در موضوع بانکها، مساله نظارت بر خلق پول بانکی و کنترل ترازنامه بانکی بانکهای دولتی و خصوصی مهم است افزود: با توجه به گستردگی نظریههای اقتصادی جمع بندی برای اعمال یک سیاست واحد و بی حاشیه کار دشواری است.
منبع: تجارت نیوز