به گزارش میمتالز، مسعود خوانساری ادامه داد: آنچه که در این مجموعه بازارچه قطعات یدکی به چشم میخورد، نشان از خلاقیتی است که برای حمایت از تولید ایجاد شده و امیدوارم این اقدام که بر اساس اصول روز بازاریابی و فروش انجام شده، مورد الگوبرداری سایرین قرار گیرد.
وی همچنین به ارزش تاریخی ساختمان اخوان که بازارچه قطعات سایپا در آن ایجاد شده است اشاره کرد و گفت: این ساختمان که به ثبت ملی رسیده میراث گران بهایی است و احیای میراث فرهنگی و توجه سایپایدک به آن، برای همه ما ارزشمند است.
محمدرضا نجفی منش، رئیس انجمن قطعه سازان نیز در جریان این بازدید با تمجید از اقدامات سایپایدک در حمایت از قطعه سازان، گفت: راه اندازی بازارچه قطعات سایپا موجب رضایت قطعه سازان از این فرآیند شده و جریان تولید داخلی را تقویت کرده است.
وی ادامه داد: در سالی که به نام تولید، پشتیبانی، مانعزداییها نامگذاری شده، حمایتهای اینچنینی از تولیدکنندگان موجب دلگرمی آنها برای ادامه فعالیت است.
مدیرعامل سایپایدک نیز در جریان این بازدید در سخنانی، سهولت دسترسی، حمایت از تولید، جلب رضایت مشتری، پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان، حمایت از شرکتهای کوچک و متوسط و توسعه صادرات را از جمله مهمترین اهداف کلان بازارچه قطعات یدکی دانست.
موسوی با اشاره به گستردگی فعالیت سایپایدک در بخش خدمات پس از فروش خودرو اظهار کرد: بازارچه قطعات یدکی در آینده نزدیک در سراسر کشور نیز گسترش خواهد یافت و با توجه به ظرفیتها و قابلیتهای سایپایدک، این امکان وجود دارد که کیفیت خدمات و تامین قطعات بیش از پیش گسترش پیدا کند.
موسوی گفت: یکی از وظایف ما به عنوان متولی ارائه خدمات پس از فروش به خودروهای سواری گروه سایپا و متولی تامین قطعات یدکی، حمایت از تولید داخلی است که با فراهم شدن زمینه راه اندازی چنین بازارچههایی در سراسر کشور، این امر محقق خواهد شد به طوری که تولیدکنندگان قطعات یدکی میتوانند تولیدات خود را توسط سایپایدک به فروش برسانند و سود خود را در کوتاهترین زمان ممکن و بدون تاخیر دریافت کنند.