تاریخ: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۱:۰۳
بازدید: ۱۸۳
کد خبر: ۲۴۰۹۳۹
سرویس خبر : زمین شناسی
رییس هیات عامل ایمیدرو در سفر به زابل خبر داد:

شناسایی ۵۴ محدوده معدنی امیدبخش در سیستان و بلوچستان/ بیشترین فعالیت اکتشافی ایمیدرو در سیستان و بلوچستان انجام شده است/ معدن مس - طلای «جان جا» در مرحله فراخوان سرمایه گذار

شناسایی ۵۴ محدوده معدنی امیدبخش در سیستان و بلوچستان/ بیشترین فعالیت اکتشافی ایمیدرو در سیستان و بلوچستان انجام شده است/ معدن مس - طلای «جان جا» در مرحله فراخوان سرمایه گذار
‌می‌متالز - رئیس هیات عامل ایمیدرو خبر داد: با اکتشافات اولیه انجام شده، ۵۴ محدود معدنی امیدبخش در استان سیستان و بلوچستان شناسایی شده است.

به گزارش می‌متالز، وجیه الله جعفری در جریان سفر به استان سیستان و بلوچستان و در گفتگو با سیمای استان ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: ۲۵ درصد عملیات اکتشافی در حال انجام در کشور به استان سیستان و بلوچستان اختصاص یافته که تاکنون ۹۰ هزار کیلومتر مربع پهنه اکتشافی در این استان توسط ایمیدرو و شرکت‌های تابعه در حال انجام است.

وی تاکید کرد: بیشترین فعالیت اکتشافی ایمیدرو در استان سیستان و بلوچستان انجام شده است وی افزود: گزارش کامل این پهنه‌ها تا پایان دی به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ارائه می‌شود. به گفته وی، در حال حاضر، برای برخی پهنه‌ها پروانه اکتشاف صادر شده و برای برخی دیگر، اقدامات لازم در حال انجام است. جعفری ادامه داد: پیش بینی می‌کنیم تا ۳-۴ سال آینده، محدوده‌های جدید پرپتانسیلی را برای استان معرفی کنیم.

اختصاص ۳۵۰ میلیارد تومان برای اکتشاف سیستان و بلوچستان

جعفری خاطرنشان کرد: تاکنون، ۳۵۰ میلیارد تومان هزینه اکتشافی در منطقه سیستان و بلوچستان انجام شده و این هزینه‌ها در مرحله اکتشافات تفصیلی نیز ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: برای حوزه اکتشاف به عنوان یک بخش پایه‌ای از فرآیند توسعه بخش معدن و صنایع معدنی، هیچ محدودیتی برای انجام اکتشافات قائل نشده ایم و این موضوع نیز در استان سیستان و بلوچستان مطرح است.

معدن مس - طلا «جان جا» در مرحله فراخوان سرمایه گذار

رئیس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد: با توجه به امید‌های حاصل شده در بخش حفاری محدوده‌های شناسایی شده، امیدواریم ذخایر قابل توجهی از مواد معدنی باارزش - که اغلب شامل طلا، مس و ... است - حاصل شود.

وی افزود: از جمله نتایج این اکتشافات، شناسایی معدن مس-طلا «جان جا» است که حفاری فاز اکتشافات عمومی و تفصیلی آن به اتمام رسیده و ذخایر آن مشخص شده است. به گفته جعفری، این معدن برای جذب سرمایه گذاری به فراخوان رفته و امیدواریم قبل از پایان سال، برنده مزایده مشخص و سرمایه گذار آن شروع به کار کند.

وی ادامه داد: اکتشافات جدید در استان سیستان و بلوچستان، به شناسایی معادن جدید و درنتیجه توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه منجر خواهد شد.

منبع: ایمیدرو

عناوین برگزیده