تاریخ: ۱۲ دی ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۱:۲۷
بازدید: ۵۰۴
کد خبر: ۲۴۲۸۸۶
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

سرمایه گذاری ۸۰۰ میلیارد ریالی در حوزه معدن خراسان جنوبی

سرمایه گذاری ۸۰۰ میلیارد ریالی در حوزه معدن خراسان جنوبی
‌می‌متالز - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: صدور ۲۱ فقره پروانه بهره برداری معدنی از ابتدای سالجاری، منجر به سرمایه گذاری ۸۱۳ میلیارد ریالی در بخش معدن استان شده است.

به گزارش می‌متالز، عباس جرجانی با بیان اینکه وسعت محدوده‌های معدنی این پروانه‌های صادر شده حدود ۲۶۳ کیلومتر مربع است افزود: ذخیره قطعی پروانه‌های صادر شده ۸ میلیون و ۲۳۴ هزار تن است.

جرجانی اشتغال مستقیم ایجاد شده در این معادن را ۱۴۴ نفر عنوان و اظهار کرد: همچنین سالانه ۴۲۶ هزار و ۳۰۰ تن ماده معدنی از این معادن استخراج می‌شود.

دبیر شورای معادن استان گفت: پروانه‌های معدنی صادر شده به ترتیب تعداد شامل مواد معدنی بنتونیت، خاک صنعتی، مگنتیت و هماتیت و طلا است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی بیان کرد: عمده این معادن در شهرستان‌های طبس، نهبندان، سرایان، سربیشه و قاینات واقع شده است.

منبع: شاتانیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم