به گزارش میمتالز، وی با اشاره به اینکه سرمایه گذاری پروژه معدن مس سیاسترگی آغاز شده، افزود: سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد تومانی در فاز اول کارخانه بزرگ میآغاز شده است.
وی بیان کرد: عملیات اجرایی معاون طلای تفتان و میرجاوه در همین ایام آغاز شده، همچنین معدن طلای تفتان تعیین تکلیف خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: عملیات اجرایی پروژه معدن تیتان شهرستان فنوج توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) آغاز شده است.
وی گفت: معدن سنگ آهن و کنستانتره آهن در بخش بزمان و فولاد در چابهار. آغاز سده است، در جای جای استان ذخایر معدنی، کارخانههای بزرگی را شکل داده است.
وی اضافه کرد: بزرگترین مزرعه تولید خرما با سرمایه گذاری دو میلیارد تومان در قالب چهار مجتمع در استان آغاز شده و به دنبال توسعه آن هستیم.
وی تصریح کرد: پس از سال تا ۴۰۰ هکتار به کشت پنبه با نیست اینکه شهرستان ایرانشهر به قطب صنعت نساجی تبدیل شود، اختصاص داده شده و مقرر شده طی سه سال آینده بیش از چهار هزار هکتار مساحت کشاورزی به کشت پنبه اختصاص یابد.
شهرکی خاطرنشان کرد: بزرگترین عملیات اجرایی مجتمع کشت و صنعت در حوزه شهرستان زرآباد آغاز شده، مزارع نیکو آماده شده، آب شیرین کن در حال احداث است و در منطقه یک سرمایه گذاری کلان پنج هزار میلیارد تومانی شکل گرفته است.
وی تاکید کرد: کارخانه فولاد چابهار ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیش بینی شده تا سال آینده آماده است سرد شود و در سال ۱۴۰۲ به بهره برداری برسد.
داوود شهرکی گفت: سه بازارچه مرزی جدید در حوزه مرزی پاکستان با یک متد جدید مصوب شده، بازارچه مرزی پیشین، اردیبهشت فعال خواهد شد، بازارچه مرزی کهک پیش بینی شده شهریور ماه سال آینده به بهره برداری برسد، اما این زمان را کوتاهتر خواهیم کرد.
وی یادآور شد: متد خرده فروشی و صادرات خرد را در میرجاوه آغاز کردیم و بیش از سه هزار نفر در آن جا مشغول هستند.
معاون استاندار ادامه داد: ۱۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز بازارچههای مرزی اعتبار پیش بینی شده تا بازارچههای در شأن جمهوری اسلامی ایران داشته باشیم.
وی اظهار کرد: در حوزه سیستان نیز بازارچه مرزی میلک را تجهیز خواهیم کرد.