به گزارش میمتالز، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: آنچه در گلاسکو دیدیم، چین کلید واژهای با نام تمدن اکولوژیکی را مطرح کرد، و با وجود جمعیت زیاد در حفظ محیط زیست پیشرو است، صنایع معادن و خدمات باید ردپای آب را دنبال کنند، قیمت تمام شده کالاها باید بر اساس قیمت آب مصرف شده باشد، قیمت هر متر مکعب آب در استانهای شمالی با استانهای مرکزی و جنوبی فرق دارد.
سلاجقه گفت: صنایع و معادن باید کاهش کربن را رعایت کنند، اروپا از سال ۲۰۰۵ صنایع با کربن غیر استاندارد را رد میکرد. ایران دیگر توان بهره برداری از محیط زیست را ندارد، طرحهای فاقد مجوز محیط زیستی نباید تامین اعتبار شوند، صنایع آلاینده که بارها به قوه قضاییه معرفی شده اند باید نام آنها در اختیار عموم قرار بگیرد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در آخرین مجمع محیطزیست ملل متحد که در نایروبی کنیا برگزار شد، ایران به عنوان نایب رئیس ششمین ملل محیط زیست معرفی و ۱۳ قطعنامه تصویب شد که یکی از این قطعنامهها درباره پلاستیک است. با امضای این قطعنامه تعهداتی داریم که صنایع باید نسبت به جایگزینی پلاستیک با دیگر مواد در تولیداتشان اهتمام کنند.
به گفته سلاجقه: معادن محیط زیست را با جاده سازی تخریب میکنند، و شاخصهای محیط زیستی را بهم میریزند، از همین رو ماده ۲۲ را تغییر خواهیم داد تا محیط زیست کشور مورد آسیب قرار نگیرد. صنایع باید آلایندههای خاک، آب، صدا، امواج، را جدی بگیرند و روح مردم را مورد آزار و اذیت قرار ندهند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان