تاریخ: ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۹:۲۵
بازدید: ۱۵۷
کد خبر: ۲۵۴۲۶۸
سرویس خبر : آهن و فولاد
افزایش چشمگیر درآمد از کوره‌های این فولادی نسبت به سال ۱۳۹۹:

رشد ۳۷درصدی درآمد "ذوب" در اسفند

‌می‌متالز - درآمدی که شرکت ذوب‌آهن اصفهان در اسفند سال ۱۴۰۰ از فروش محصولات شناسایی کرد در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته شاهد ۳۷ درصد افزایش درآمد بود.

به گزارش می‌متالز، درآمد ماهانه‌ای که شرکت ذوب‌ آهن اصفهان در گزارش فعالیت منتهی به اسفند ماه ۱۴۰۰ از فروش محصولات اعلام داشت برابر با ۳۳،۶۷۰ میلیارد ریال بود و از سوی دیگر، درآمد تجمیعی این شرکت نیز طی سال گذشته مبلغی بالغ بر ۳۵۰،۴۹۳ میلیارد ریال اعلام شد.

رشد ۳۷درصدی درآمد
درآمد ثبت شده "ذوب" در اسفندماه مربوط به فروش محصولات در بازار‌های داخلی و صادراتی بود که بیشترین درآمد شناسایی‌شده با حجم ریالی ۲۲،۳۲۳ میلیارد ریال متعلق به بازار داخلی بوده و البته نباید فراموش کرد که درآمد شناسایی شده این شرکت از فروش محصولات در بازار صادراتی نیز ۱۱،۳۴۷ میلیارد ریال شناسایی و اعلام شد.

درآمد ماهانه ذوب‌ آهن اصفهان

بر اساس این گزارش، درآمد شناسایی شده ذوب‌ آهن اصفهان در اسفندماه در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته، رشد ۳۷درصدی را به خود دید.

همچنین می‌توان عنوان کرد که "ذوب" توانسته درآمد تجمیعی شرکت از ابتدای سال مالی را در حدود ۷۵درصدی به مشابه سال گذشته با رشد همراه سازد؛ لازم به ذکر است درآمد ماهانه اعلام‌شده از سوی این شرکت فولادی با ۸ درصد افزایش همراه بوده است.

رشد ۳۷درصدی درآمد

همان‌طور که گفته شد درآمد صادراتی ذوب‌آهن اصفهان در اسفندماه بالغ‌بر ۱۱،۳۴۷ میلیارد ریال ارائه شد و از ابتدای سال مالی تا اسفند۱۴۰۰ نیز مجموع درآمد ثبت‌شده این بخش ۱۴۸،۷۷۲ میلیارد ریال بوده که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته، کسب درآمد‌ها با افزایش ۷۸درصدی روبه‌رو بوده است.

بیشترین درآمد اعلام‌شده از سوی این شرکت فولادی در اسفندماه مربوط به «تیرآهن» در بخش داخلی بود که مجموع درآمدزایی فروش آن برابر با ۹،۰۴۱ میلیارد ریال (با نرخ فروش ۱۴ میلیون و ۱۰۸ هزارتومان در ازای هر تن) اعلام شد.

«میلگرد» نیز دیگر محصول "ذوب" بوده که پس از «تیرآهن» توانست با ۵،۶۲۱ میلیارد ریال درآمد زیادی را نصیب شرکت کند که نسبت به ماه گذشته یک رشد ۳۴ درصدی را از خود به جا گذاشته است.

شرکت ذوب‌ آهن اصفهان در اسفند ماه از فروش محصولات در بازار صادراتی بیشترین درآمدی که شناسایی کرد مربوط به محصول «شمش کالایی» با ۷،۱۵۷ میلیارد ریال بود که بیشترین درآمد را پس از «میلگرد» طی این دوره به خود اختصاص داد.

منبع: بورس نیوز

عناوین برگزیده