به گزارش میمتالز، حسین زارع بیدکی روز شنبه افزود: با توجه به سرطانزا بودن آلومینیوم و استفاده از آلیاژ آن با روی، اغلب ظروفی که امروزه با نام ظرف روی و بصورت گسترده در بازار عرضه میشوند به عاملی سرطانزا تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: آلومینیوم آزاد شده از این ظروف بسیار خطرناک بوده و برای مغز و کبد مضر است.
کارشناس و بازرس کنترل کیفی مواد غذایی دانشگاه پزشکی یزد تصریح کرد: با توجه به انحلال میکروسکوپی ذرات آلومینیوم استفاده شده در ظروف در غذا، عوارض استفاده از این ظروف هرگز به قیمت پایین آن نمیارزد و بدون تردید در دراز مدت مشکلاتی را برای استفاده کنندگان در پی خواهد داشت.
زارع بیدکی اظهار داشت: لازم است ارگانهای نظارتی بخصوص سازمان غذا و دارو به استناد ماده ۱۲ قانون مواد خوردنی آشامیدنی و ارایشی- بهداشتی و همچنین اداره استاندارد، مانع استفاده از آلومینیوم در تهیه ظروف غذا شوند.