به گزارش میمتالز، مارکس باور داشت شناسایی فرصتهای سرمایه گذاری فقط از طریق مطالعه و تحقیق حاصل میشود. در نظر او بهترین روش برای کسب مزیت سرمایهگذاری نسبت به دیگران، از طریق تفسیر برتر پیامدهای تلویحی دادههای فعلی شرکتها، مدیریت روانشناسی، ارزیابی وضعیت فعلی چرخه کسب و کار و چرخه بازار است.
کتاب «تسلط بر چرخه بازار: چگونه احتمالات را به نفع خود تغییر دهیم» نوشته «هاروارد مارکس» ترجمه مریم مرتضوی و شاهین احمدی توسط انتشارات آراد کتاب در ۳۴۶ صفحه منتشر شده است. هدف از ترجمه این کتاب تبیین ماهیت چرخهای بازار سرمایه و سایر بازارهای طبقات داراییها در غیاب منبع مناسب در این خصوص، در بازار سرمایه کشور است. طی سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰، بازارهای طبقات مختلف داراییها، با نوسانات عجیبی همراه بودند و اوج این نوسانات در سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ اتفاق افتاد، به نحوی که فقط شاخص کل بازار سرمایه در سال ۱۳۹۹، رشد صد در صدی و نزول ۴۰ درصدی را در یک دوره ۱۲ ماهه تجربه کرد. بنایبراین با توجه به تمرکز کتاب بر چرخههای بازارهای مالی، املاک و مستغلات، روانشناسی سرمایهگذاری و .. نیاز به چنین منبعی برای سرمایه گذاران بسیار ضروروی به نظر میرسید. آگاهی از اینکه نسبت به چرخههای اقتصادی و چرخههای بازار در چه وضعیتی قرار داریم، میتواند ایدهی بهتری از رویدادهای احتمالی آینده به دست دهد. سرمایه گذاران به کمک همین فرآیند میتوانند احتمالات را به نفع خودشان تغییر دهند.
این کتاب اخیرا به مجموعه کتابهای کتابخانه سازمان بورس و اوراق بهادار افزوده شده است. این کتابخانه فعالیت خود را از سال ۱۳۷۴ با هدف اطلاعرسانی و ارائه خدمات به دانشجویان، اساتید، سرمایه گذاران و سایر علاقمندان آغاز کرد. سیر توسعه و تکمیل منابع طی سالهای پس از آن در راستای تبدیل این کتابخانه به تخصصیترین مرکز مورد مراجعه محققان و علاقمندان به بازار سرمایه تداوم یافت.
ماحصل این تلاش گردآوری بیش از ۶۰۵۵ عنوان کتاب انگلیسی (نسخه چاپی و الکترونیکی)، ۵۰۷۹ عنوان کتاب فارسی، ۲۶۵۳ عنوان پایاننامه فارسی و انگلیسی مرتبط با حوزههای بازار سرمایه، ۶۴ عنوان نشریه تخصصی و ۷۷۶۴ عنوان مقاله فارسی و انگلیسی در نرمافزار جامع کتابخانه شد، همچنین مجموعه نرم افزارهای نور شامل ۸۱ مجموعه آثار نویسندگان برتر اسلام و ایران در دسترس محققان قرار گرفته است.
علاقهمندان جهت جستجو در منابع کتابخانه میتوانند به سایت http://lib.seo.ir/faces/home.jspx مراجعه و یا با شماره تلفن ۸۴۰۸۳۱۹۱ تماس بگیرند.
آدرس کتابخانه: خیابان حافظ پایینتر از خیابان جمهوری نبش خیابان هاتف ساختمان بورس طبقه ۴.