تاریخ: ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۳:۵۰
بازدید: ۲۲۶
کد خبر: ۲۶۰۳۰۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
در گردهمایی مدیران ایمیدرو تاکید شد:

هوشمندسازی معادن لازمه رقابت پذیری در تراز جهانی/ موفقیت سازمان‌ها در گرو جذب نیروی انسانی کارآمد

هوشمندسازی معادن لازمه رقابت پذیری در تراز جهانی/ موفقیت سازمان‌ها در گرو جذب نیروی انسانی کارآمد
‌می‌متالز - مدیران ایمیدرو در گردهمایی دوره‌ای این سازمان بر هوشمندسازی معادن، جذب و به کارگیری نیروی انسانی کارآمد تاکید کردند.

به گزارش می‌متالز، مدیران ستادی و شرکت‌های زیرمجموعه ایمیدرو در گردهمایی دوره‌ای مدیران این سازمان، هوشمندسازی معادن را لازمه رقابت پذیری در تراز جهانی دانسته و بر جذب و حفظ نیروی انسانی کارآمد برای دستیابی به موفقیت در سازمان تاکید کردند.

امیر خرمی شاد، معاون برنامه ریزی وتوانمندسازی ایمیدرو در این نشست تاکید کرد: اگرچه حفظ نیروی انسانی خوب و کارآمد در سازمان مهم است، اما نباید از اهمیت نگهداری و حفظ رضایت کارشناسان که وظیفه مدیران مستقیم آنهاست غافل شد. به گفته وی، امروزه کارشناسان، مشتریان داخلی سازمان هستند که مدیران باید محیط مناسب برای بروز توانمندی‌های آن‌ها فراهم کنند.

غلامرضا ملاطاهری، مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو نیز با اشاره به انقلاب صنعتی چهارم و هوشمندسازی معادن خاطر نشان کرد: هوشمندسازی معادن از اکتشاف شروع و تا فرآوری در کارخانه پیش می‌رود.

وی ادامه داد: ایمیدرو در حال امضای تفاهم نامه‌ای بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است تا هوشمندسازی معادن را آغاز کند. به گفته وی، در این راستا ۵ راهبرد و ۲۷ برنامه تعریف شده است. همچنین ایمیدرو در نظر دارد تا طرح پایلوت تولید فولاد سبز در کشور را کلید زند.

امیرعلی طاهرزاده، مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در گردهمایی مدیران ایمیدرو اظهار کرد: در حال حاضر بخش معدن کشور از تکنولوژی نسل ۲ استفاده می‌کند که برای رقابت پذیری و همگام شدن با سرعت بالای جهانی شدن باید بهره وری را در بخش‌های مختلف بالا برده و از تکنولوژی نسل ۴ استفاده کنیم.
وی ادامه داد: اگر صنعت فولاد بخواهد رقابت پذیر باشد باید به انقلاب صنعتی نسل ۴ و قیمت تمام شده توجه کند، زیرا مصرف انرژی کمتر از نتایج هوشمندسازی در معادن است.

وی گفت: شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با ۱۹ دانشگاه تفاهم نامه‌هایی را در راستای هدایت پایان نامه‌ها به هوش مصنوعی امضا کرده است. همچنین فراخوان شناسایی ایده در بخش‌های مختلف، ایجاد سامانه پایش به عنوان پایلوت کوچک در مجتمع سرب و روی انگوران از دیگر فعالیت‌های این شرکت در راستای دستیابی به هوشمندسازی معادن است.

تولید فولادسبز تا سال ۲۰۲۵

بابک اشجع مدیرعامل شرکت ایریتک نیز از امضای تفاهم نامه همکاری بین شرکت‌های ایراسکو، ایریتک و مجتمع فولاد مبارکه برای دستیابی به تولید فولاد سبز تا سال ۲۰۲۵ میلادی خبر داد.

از سوی دیگر فرید دهقان، مدیر صندوق بیمه سرمایه گذاری بخش معدن و صنایع معدنی در این گردهمایی تصریح کرد: در حوزه دانش بنیان با همکاری شرکت ملی فولاد ایران در حال نهایی کردن پروژه در صنعت فولاد هستیم. علاوه بر این، خواهان مشارکت در حمایت از طرح‌های دانش بنیان در راستای شعار سال ۱۴۰۱ هستیم.

محمد آقاجانلو، مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران نیز خاطر نشان کرد: با تشکل اتاق فکر در این شرکت، تلاش بر این است تا با استفاده از شرکت‌های پیمانکاری و با رعایت کامل مسائل زیست محیطی در حوزه هوشمند سازی به موفقیت‌هایی دست یافت.

مجید وفایی فرد نیز با بیان چالش‌های نسل ۴ صنعتی و رویکرد‌های نسل پنجم انقلاب صنعتی افزود: در این نسل حذف نیروی انسانی مطرح نیست بلکه باید به مهارت‌های نوین دسترسی یافت. به گفته وی، این مرکز امادگی دارد با توجه به ظرفیت خود در بحث توسعه پایدار در کنار بخش معدن و صنایع معدنی باشد. همچنین توجه به عناصر استراتژیک که پایه اصلی نسل ۴ و نسل ۵ انقلاب صنعتی است از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

در این نشست معاونان و مدیران ایمیدرو بر جذب و تربیت نیروی انسانی متخصص برای بخش معدن و صنایع معدنی تاکید کردند.

منبع: ایمیدرو

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده