به گزارش میمتالز، آنها دریافتند که میتوان از انواع غذاها از جمله پوست موز، پیاز، پوست پرتقال، برگ چای، تفاله قهوه و کدو تنبل استفاده کرد.
دانشمندان ضایعات سبزیجات را خشک و پودر کردند و سپس آنها را در قالبی تحت فشار حرارت دادند.
اگرچه کیفیت مواد به دست آمده با یکدیگر متفاوت است، اما این تیم تحقیقاتی گفته از اینکه متوجه شدند اکثر مواد تولیدشده دارای استحکامی بیش از بتن هستند، شگفتزده شدهاند. در این میان کلم بهترین سبزی بود و مادهای تولید کرد که تقریبا چهار برابر قویتر از سیمان است.
کارشناسان امیدوارند که با کمک این شیوه بتوانند به حل مشکل ضایعات مواد غذایی و مساله گرمایش کره زمین کمک کنند.
منبع: اصلاحات نیوز