به گزارش میمتالز، محمد رحیمی به یکی از مهمترین برنامههای صمت اشاره داشت و ادامه داد: احیای واحدهای راکد و غیرفعال است که در سال گذشته ۲۹ واحد به چرخهی تولید بازگشت که کارخانه نورد و طرح سولفات پتاسیم شهرستان ایوان از طرحهای بازگشت به چرخه تولید است، با استفاده از ظرفیتهای موجود، در سال جاری حداقل ۳۰ واحد صنعتی احیا و به چرخه تولید بازگردند.
رئیس سازمان صمت عنوان کرد: ۱۶ نوع معدن که عمدتا غیرفلزی بوده در استان شناسایی شده که این کانیهای غیر فلزی شامل معادن گچ، آهک، شن، ماسه، مارن، آلوویوم و بیتومین یا قیر طبیعی از جمله ذخایری هستند که از معادن ایلام استخراج گردیدند.
این مسوول خاطر نشان ساخت: مشکلات اصلی در بخش صنعت بیشتر به کمبود نقدینگی، معوقات، مشکلات بانکی، تعطیلی واحدهای تولیدی، فرسودگی ماشین آلات و منسوخ بودن تکنولوژیها بیان کرد. رییس سازمان صنعت معدن و تجارت ایلام ادامه داد: بخشی از پروژههای سنگین و طرحهای نیمه تمام و جوازهای آماده سرمایه گذاری، نقطه امید بخش برای تولید محسوب میشوند و اگر در زمان مقرر راه اتدازی شوند، در ایجاد توسعه صنعتی به شدت تاثیرگذار خواهد بود. ایشان در ادانه سخنان خود از جمله این طرحها را شامل میتوان به طرح ان جی ال و پتروشیمی دهلران و فولاد ایوان دانست.
وی تاکید کرد: طرح تولید فیلترهای تصفیه آب برای اولین بار در قالب طرح دانش بنیان شرکت غشا گستر دالاهو در شهرک صنعتی ایوان با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست و نیز پروژه پتروشیمی هلیلان با توجه به محل قرارگیری و اقداماتی که انجام شده جزء طرحهای مهم به حساب میآید.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام اضافه کرد: سال گذشته ۷۳ جلسه، ۲۵۰ پرونده با ۴۰۳ مصوبه و در سال جدید ۱۶ جلسه کارگروه تسهیل با ۶۶ پرونده و ۸۸ مصوبه تشکیل شد که بیش از ۸۰ درصد مصوبات کارگروه تسهیل در استان اجرایی شده است.
محمد رحیمی در پایان به بازرسی های سازمان در سال جاری اشاره داشت و ادامه داد: حدود ۱۷ هزار فقره بازرسی و ۱۰۷۰ پرونده تخلفاتی به مبلغ ۵۰۷ میلیارد ریال تشکیل شده که این میزان بازرسی نسبت به سال گذشته نشان از رشد ۷۲ درصدی دارد.
منبع: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ایلام