تاریخ: ۰۹ تير ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۳:۰۵
بازدید: ۱۳۸
کد خبر: ۲۶۵۲۱۲
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
نماینده مردم سراوان:

موهبت‌های الهی در سیستان و بلوچستان فراوان، اما فراموش شده اند

موهبت‌های الهی در سیستان و بلوچستان فراوان، اما فراموش شده اند
‌می‌متالز - ملک فاضلی گفت: در سیستان و بلوچستان موهبت‌های الهی از جمله نیروی انسانی، مرز آبی و خاکی و معادن وجود دارد، اما به فراموشی سپرده شده اند.

به گزارش می‌متالز، ملک فاضلی نماینده حوزه انتخابیه سراوان در نطق میان دستور مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جامعه ما درگیر مسائل حیاتی مانند آب، نان و مسکن است، گفت: سیستان و بلوچستان استان فریاد و عشق است؛ فریاد محرومیت و عشق به انسان، و از سوی دیگر موهبت‌های فراوان خدادادی در این منطقه وجود دارد.

وی افزود: نیروی انسانی شرط اول توسعه محسوب می‌شود که این مورد اولین موهبتی است که در سیستان و بلوچستان وجود دارد، اما به دلیل اینکه نیروی انسانی توانمند ما نتوانسته در طول ادوار جایگاه اصلی خود را در بدنه اصلی دولت داشته باشد استان در مقام آخر توسعه قرار گرفته است.

نماینده حوزه انتخابیه سراوان ضمن اینکه خواستار به کارگیری نیروی انسانی این استان در بدنه دولت شد، اضافه کرد: اگر نیروی انسانی توانمند در بدنه دولت صفر باشد قطعا رتبه توسعه ما آخر خواهد بود

فاضلی بیان کرد: مرز فوق العاده گسترده خاکی و آبی و همچنین فراوانی معادن در سراسر سیستان و بلوچستان از دیگر موهبت‌های الهی در این استان محسوب می‌شود، اما فراموش شده اند.

وی تصریح کرد: وزیر در سفری که به منطقه مرزی داشته است ساماندهی و راه اندازی بازارچه‌های مرزی را هدف خود عنوان کرد، اما تا کنون این وعده محقق نشد که درخواست دارم نسبت به راه اندازی بازارچه‌های مرزی در سیستان و بلوچستان توجه ویژه انجام شود چرا که ساماندهی مرز شرط اول تغییر و اشتغال در حوزه انتخابیه خواهد بود.

نماینده حوزه انتخابیه سراوان با بیان اینکه سپاس تقدیم افرادی می‌کنم که جانانه و دلسوزانه در خدمت جامعه هستند، اما اوضاع در سیستان و بلوچستان مطلوب نیست، اذعان کرد: در شهر من الفبا، الفبای آب و نان است، می‌دانید که مردم سراوان آروزی آب هوتک‌را دارند، در سراوان آب هوتک نیست، صف نان کلیومتری و دست نیافتی و صف بنزین شرایط خاصی دارد.

به گفته فاضلی در سراوان یک روز فقط صرف یک باک سوخت گیری می‌شود که اگر وضعیت را مورد بررسی قرار دهیم متوجه خواهیم شد که در اتاق‌های در بسته صحن مجلس و دولت وقتی صحبت از مشکلات مردم به میان می‌آوریم می‌پنداریم که در محیط رفع شده، اما مشکل مردم را نه گفتار بلکه حضور در میدان حل می‌کند.

منبع: شبکه اطلاع رسانی راه دانا

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده