تاریخ: ۱۲ تير ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۴:۳۲
بازدید: ۲۱۷
کد خبر: ۲۶۶۲۲۸
سرویس خبر : آهن و فولاد

صنعت فولاد؛ پیشران اقتصاد غیرنفتی

صنعت فولاد؛ پیشران اقتصاد غیرنفتی
‌می‌متالز - بخش صنعت و معدن، در مقام عامل مولد اشتغال پایدار در افزایش تولید ناخالص ملی و درآمد سرانه، نقش بسزائی دارد.

به گزارش می‌متالز، در سال ۱۳۵۷ با اوج گیری و سپس پیروزی انقلاب اسلامی معدن کاری و توسعه صنایع نیز مانند سایر فعالیت‌های تولیدی به لحاظ تغییر و تحولات بنیادی در کشور دچار رکود گردید. بعد از تدوین و تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی، بر اساس اصول ۴۴ و ۴۵ قانون اساسی، برای جلوگیری از اتلاف ذخائر معدنی، شورای انقلاب اسلامی طی مصوبه‌ای از صدور اجازه بهره برداری جدید و یا تمدید مدت پروانه‌های قبلی ممانعت نمود و وزارت صنایع و معادن موظف شد که قانون جدید معادن را تدوین نماید.

دهم تیر ماه بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی روز صنعت و معدن نامیده شده است. اختصاص این روز فرصت مناسبی است که به مهم‌ترین موتور محرکه اقتصاد یعنی بخش صنعت و معدن نگاهی اندیشمندانه شود چرا که این بخش به عنوان عامل مولد اشتغال پایدار در افزایش تولید ناخالص ملی و در آمد سرانه نقش بسزایی دارد.

روز صنعت و معدن، فرصت مناسبی است تا به بخش صنعت و معدن، نگاهی اندیشمندانه و متفاوت شود، چرا که این بخش در مقام عامل مولد اشتغال پایدار در افزایش تولید ناخالص ملی و درآمد سرانه، نقش مهمی دارد.

در حال حاضر متولی بخش ساخت و بازرگانی در ایران وزارت صنعت، معدن و تجارت است که از لحاظ ساختار سازمانی به سه بخش اصلی تقسیم می‌شود.

در همین راستا شرکت فولاد مبارکه اصفهان، به عنوان پیشران اقتصاد غیرنفتی در حوزه صنعت فعالیت کرده و در این راستا نیز اقدامات موثری انجام داده است.

صنعت فولاد؛ پیشران اقتصاد غیرنفتی

منبع: سیتنا

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده