تاریخ: ۲۶ تير ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۸:۰۲
بازدید: ۱۳۶
کد خبر: ۲۶۷۴۴۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

۸۳۰ واحد راکد و نیمه فعال احیا شد

‌می‌متالز - معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۸۳۰ واحد راکد و نیمه فعال در کشور احیا شده است گفت: موضوع احیای واحد‌های اقتصادی را نزدیکترین راه حل تحقق هدف توسعه اشتغال، افزایش بهره وری و رشد اقتصادی در کشور است.

به گزارش می‌متالز، سیدامیرحسین مدنی نماینده معاون اول رئیس جمهور در نهضت احیای واحد‌های اقتصادی از برگزاری نخستین رویداد ملی احیاگران واحد‌های اقتصادی و تولیدی در مرداد ماه خبر داد.

وی افزود: هدف این رویداد که با حضور و سخنرانی معاون اول رییس جمهور و تعدادی از وزرا و مسوولین ارشد کشور برگزار می‌شود، معرفی اهداف دولت در نهضت احیای واحد‌های اقتصادی و شناسایی و به هم رسانی بازیگران فعال در حوزه احیای واحد‌های اقتصادی با تمرکز بر بخش خصوصی توانمند و مردم می‌باشد.

مدنی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۸۳۰ واحد راکد و نیمه فعال در کشور احیا شده است، موضوع احیای واحد‌های اقتصادی را نزدیکترین راه حل تحقق هدف توسعه اشتغال، افزایش بهره وری و رشد اقتصادی در کشور دانست، چرا که در بسیاری از این واحد‌ها زیرساخت فیزیکی، ماشین آلات و حتی منابع انسانی توانمند موجود بوده و با حل مشکلات مدیریتی و مالی شرکت، می‌توان این واحد‌ها را به چرخه اقتصادی کشور بازگرداند.

وی با بیان اینکه واحد‌های بسیاری وجود دارند که به دلایل متعدد از جمله اشباع بازار یا منسوخ شدن فن آوری، تولید آن‌ها اقتصادی نبوده و ناگزیر می‌بایست زیرساخت‌های تولید آن‌ها در زمینه‌های دیگری به کار گرفته شوند افزود: در پاسخ به راهکار دولت در احیای این واحد‌ها به نقش حیاتی احیاگران شامل شرکت‌های پیشران اقتصادی، شرکت‌های مشاوره مدیریت، شرکت‌های دانش بنیان، صندوق‌های سرمایه گذاری خصوصی و خطرپذیر، شرکت‌های سرمایه گذاری، بانک‌ها و نهاد‌های مالی می‌توان اشاره کرد و نقش دولت به هم رسانی هوشمند بازیگران این حوزه و حمایت هدفمند از زوج احیاگر و احیاجو (شرکت نیمه فعال و غیرفعال) در قالب حمایت‌های مالی و قانونی است.

نماینده معاون اول رئیس جمهور در نهضت احیای واحد‌های اقتصادی در پایان ضمن دعوت از همه فعالان اقتصادی کشور به پیوستن به نهضت احیا واحد‌های اقتصادی غیرفعال و نیمه فعال، ابراز امیدواری کرد با تشکیل و رشد نهضت احیای واحد‌های اقتصادی کشور، ظرفیت‌های بی انتهای مردم در حل مسائل و چالش‌های کلان کشور بار دیگر نمایان خواهد شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد