تاریخ: ۲۸ تير ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۵:۵۰
بازدید: ۲۴۷
کد خبر: ۲۶۸۱۸۶
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

محکومیت میلیاردی برای گرانفروش سیمان در رشت

محکومیت میلیاردی برای گرانفروش سیمان در رشت
‌می‌متالز - مدیر یک فروشگاه مصالح ساختمانی در رشت به جرم گرانفروشی سیمان، به پرداخت بیش از ۳ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شد.

به گزارش می‌متالز، مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان گفت: ماموران این اداره کل در گشت مشترک با نمایندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان، از یک واحد صنفی فروش سیمان و بازرسی کرده و با مشاهده گرانفروشی، برای صاحب این فروشگاه پرونده تخلف تشکیل دادند.

مرتضی امینی با اشاره به احضار متهم به شعبه تعزیرات و شنیدن دفاعیات وی، افزود: صاحب این واحد صنفی علاوه بر پلمب فروشگاهش، به پرداخت ۳ میلیارد و ۷۵۵ میلیون ریال جریمه نقدی به صندوق دولت محکوم شد که این حکم اجرا شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم