به گزارش میمتالز، شرکتها و کارخانجات تولیدکننده تایر از ابتدای امسال تا پایان تیرماه هشت میلیون و ۱۴۹ هزار و ۲۵۱ حلقه تایر تولید کردند.
این میزان تولید در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد یک درصدی نشان میدهد.
این میزان تولید مشتمل بر ۸۶ هزار و ۲۴۳ تن تایر است که از نظر وزنی افت ۲ درصدی داشته است.
تا پایان تیرماه امسال ۵۳ هزار و ۲۶۶ تن تایر خودروهای سواری تولید شد که نشاندهنده رشد ۶ درصدی است.
۶۱.۷ درصد تولیدات تایرسازان در این مدت را تایر خودروهای سواری تشکیل میدهد.
در بخش تایرهای وانتی، اما با ثبت افت ۱۱ درصدی، هشتهزار و ۱۲۵ تن تایر تولید شد.
در این مدت، ۱۶ هزار و ۹۸۰ تن تایر باری و اتوبوسی (افت ۱۰ درصدی)، ۶ هزار و ۵۰۹ تن تایر کشاورزی (افت ۱۷ درصدی) و یکهزار و ۳۶۳ تن تایر راهسازی و صنعتی (کاهش ۱۷درصدی) تولید شد.
با احتساب تولید ۶ هزار و ۴۴ تن تایر دوچرخه و موتور (رشد هفت درصدی) و ۲ هزار و ۸۸۵ تن تیوب (افت هشت درصدی)، جمع محصولات تولیدی تایرسازان کشور در چهار ماهه آغازین ۱۴۰۱ به ۹۵ هزار و ۱۷۲ تن (۱۴ میلیون و ۹۸۶ هزار و ۸۸ حلقه) رسید.
بر این اساس و با توجه به آمار مدت مشابه سال ۱۴۰۰، جمع تولیدات تایرسازان از نظر وزنی افت یک درصدی داشته است، اما از نظر تعداد تقریبا بدون تغییر بوده است.
گفتنی است در این مدت ۲هزار و ۳۹ تن فلپ، تسمه نقاله، شیلنگ و سایر محصولات نیز توسط تایرسازان تولید شد که ناظر بر ۸۶۳ هزار و ۷۸۵ حلقه است.
صنعت تایر از سابقهای ۶۰ ساله در کشور برخوردار است. اکنون ۱۱ شرکت تایرسازی در زمینه ساخت تایرهای خودروهای سواری، باری، اتوبوسی، وانتی، راهسازی، کشاورزی، همچنین تایر دوچرخه، موتور و انواع تیوب در کشور مشغول به فعالیتند.
۱۵ هزار نفر به صورت مستقیم و بیش از ۲۵۰ هزار نفر بهطور غیرمستقیم در زنجیره ارزش این صنعت اشتغال به کار دارند.
منبع: تجارت نیوز