به گزارش میمتالز، «مجتبی صفایی» عصر پنجشنبه در نشست فعالان اقتصادی کرمانشاه با نماینده مردم این استان در مجلس خبرگان رهبری که در محل اتاق اصناف برگزار شد، اظهار داشت: امروز ما میبینیم که در بسیاری از تصمیم گیریها بخش خصوصی هیچ نقشی ندارد؛ نتیجه این دور نگه داشتن بخش خصوصی منجر به آشفتگی در بازار، صنعت و معدن میشود.
وی افزود: مردم کرمانشاه در کانون تصمیم گیریهای کشوری نقش چندانی ندارند که این موضوع منجر به کاهش سهم این استان نسبت به دیگر استانها شده است.
نایب رییس اتاق اصناف کرمانشاه با اشاره به اینکه جنگ منجر به عقب ماندگی استان شد، گفت: جنگ نه تنها آسیبهای جدی به این استان زد بلکه منجر به عقب ماندن آن در عرصه توسعه کشور شد.
رییس اتاق بازرگانی کرمانشاه پیشنهاد تشکیل شورای وحدت و گفتگو در کرمانشاه را مطرح و اعلام کرد که طرح تشکیل این شورا تهیه شده است.
کیوان کاشفی، افزود: طرح این شورا در اتاق بازرگانی تهیه شده و ساختارها و وظایف و اعضای آن مشخص شده و در صورتی که ایجاد آن تصویب شود میتواند شروع به کار کند.
رییس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه تاکید کرد: این شورا میتواند راهکارهای اصلی و خط مشیهای اساسی را برای استان تعیین کند تا تغییراتی مدیریتی خدشهای در مسیر توسعه کرمانشاه به وجود نیاورد.
کاشفی با تاکید بر اینکه امروز خطر فقر کشور ما را تهدید میکند، گفت: امروز باید همه دست به دست هم بدهیم تا فقر در کشور ریشه کن شود.
وی افزود: ما قبول داریم که کشور از ابتدای انقلاب با تحریم و بسیاری از مشکلات درگیر بوده و هست، اما نباید فراموش کنیم که ما نیز به تشدید تورمها و مشکلات دامن زده ایم.
رییس اتاق صنعت کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به اینکه کرمانشاه ۷۰۰ واحد صنعتی فعال دارد، گفت: کرمانشاه برای رسیدن به توسعه نیازمند ایجاد انگیزه و مشوقهای سرمایه گذاری است تا ضمن رسیدن به توسعه مشکل بیکاری نیز مرتفع شود.
جهانبخش شکری با اشاره به پنج گذرگاه مرزی کرمانشاه با کشور عراق اظهار داشت: متاسفانه این استان آنچنان که باید از ظرفیتهای هم مرزی با کشور عراق بهره نمیبرد.
وی افزود: شرکتهای دانش بنیان استان کرمانشاه برای دریافت تسهیلات بانکی با مشکلات اساسی روبه رو هستند از این رو باید به آنها توجه شود.
رییس اتاق صنعت کرمانشاه گفت: روزبه روز بر آمار زباله گردیها در استان اضافه میشود از شما تقاضا میکنیم که صحبتهای ما را به گوش رهبری برسانید تا نسخه فقر در کشور پیچیده شود.
شکری افزود: متاسفانه مدیرانی که در استان انتخاب میشوند جسارت تصمیم گیری ندارند، باید در انتخاب مدیران در کرمانشاه دقت بیشتری شود.
رییس اتاق تعاون نیز با اشاره به اینکه بخش تعاون امروز در کشور به فراموشی سپرده شده است، گفت: در استان کرمانشاه به فعالیتهای تعاونی و سرمایه گذاریهای گروهی اهمیت چندانی داده نمیشود و مورد استقبال مردم نیست.
جلیل کرم با بیان آنکه بخش تعاون کرمانشاه با ورود به بخش صنعت ساختمان میتواند ضمن ایجاد رونق اقتصادی، بخشی از مشکلات بیکاری را مرتفع کند، افزود: اکنون ۳۲ تعاونی مرزنشین داریم که میتوانند به راحتی در زمینه صادرات و واردات وارد شوند و زمینه رونق گذرگاههای مرزی را فراهم کنند.
رییس اتاق تعاون کرمانشاه نیز بر مشکلات مدیریتی در کرمانشاه اشاره و تاکید کرد که باید مدیران جهادی و توانمند در استان کرمانشاه به روی کار آیند.
رئیس انجمن صنفی معادن قیر طبیعی نیز قیر طبیعی را یکی از ظرفیتهای اصلی کرمانشاه دانست و گفت: معادن قیر طبیعی کرمانشاه امروز به دست فراموشی سپرده شده اند از این رو لازم است با بهره گیری از امکانات موجود از این پتانسیل بخوبی استفاده شود.
جهانبخش مژگانی افزود: کارشناسان ذخیره قیر معدنی در کشور را یک و نیم میلیون تن اعلام کرده اند که این آمار منجر به حضور سرمایه گذاری بخش خصوصی نمیشود.
منبع: اگزیم نیوز