تاریخ: ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۳:۳۶
بازدید: ۷۱
کد خبر: ۲۷۳۴۲۵
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
معاون وزیر صمت:

اقدامات زیرساختی معدنی با اولویت مناطق محروم در دستور کار است

‌می‌متالز - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: طرح آمایش صنعتی در دستور کار ایمیدرو بوده و اقدامات زیرساختی معدنی اولویت مناطق محروم قرار گرفته است.

به گزارش می‌متالز، وجیه الله جعفری روز یکشنبه در دیدار با استاندار کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: ایمیدرو آمادگی دارد تا ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف از جمله معدن در این استان انجام دهد.

وی ادامه داد: طرح‌هایی شناسایی خواهند شد که ماندگاری و پایداری داشته باشند و در این خصوص کار‌های مطالعاتی و پژوهشی انجام خواهد گرفت.

رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) ابراز داشت: قرار شده نقدینگی و سرمایه شرکت‌های بزرگی که اشتغال آن‌ها اشباع شده است در مناطق محروم بکار گرفته شود.

جعفری عنوان کرد: فعالیت‌های مشاوره‌ای برای سرمایه گذاری، تعریف طرح‌های نو، دریافت پیشنهادات و پایش برنامه‌ها در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: ایمیدرو آمادگی هرگونه سرمایه گذاری در کهگیلویه و بویراحمد را اعلام می‌کند.

درخواست استاندار کهگیلویه و بویراحمد از ایمیدرو

استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: ایمیدرو برای توسعه این استان برنامه ها، طرح‌ها و تعهدات جدید داشته باشد.

سیدعلی احمدزاده تاکید کرد: این استان دارای ظرفیت‌های بزرگ خدادادی در بخش‌های مختلف از جمله معادن، نفت و گاز، کشاورزی است.

وی ادامه داد: انتظار می‌رود این مجموعه با اراده و همتی بالا و تعهدات جدید در جهت توسعه این استان را حمایت کند.

احمدزاده ابراز داشت: کهگیلویه و بویراحمد استانی ثروتمند، اما فقیر است، بخش عمده‌ای از نفت کشور در شهرستان گچساران تامین می‌شود، اما ۱۶.۸ درصد مردم این منطقه بیکار هستند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه استان یک درصد خاک و جمعیت کشور را دارد، گفت: ۱۰ درصد آب کشور از این استان تامین می‌شود، اما از استان خارج می‌شود و سه سد در استان ساخته شده که آب مورد نیاز سایر استان‌ها را تامین می‌کند.

وی با اشاره به وضعیت سد چم‌شیر، عنوان کرد: سد چم شیر برای خوزستان ساخته شده است، آب سد کوثر تا بوشهر، بندرعباس و بندر لنگه می‌رود، اما حدود هفت هزار هکتار از اراضی گچساران تشنه هستند و شهر دهدشت و روستا‌های اطراف با تنش آبی مواجه است.

احمدزاده اضافه کرد: نه تنها در بخش معادن بلکه در سایر بخش‌ها هم می‌توانید به استان کمک کنید، سهم مردم چرام از معادن بوکسیت انفجار و خراب شدن جاده‌ها است.

احمدزاده بیان کرد: وزارت صمت در صورتی که اراده کند می‌تواند در حوزه سرمایه‌گذاری، ایجاد اشتغال، بیکاری و رفع فقر به استان کمک کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر لزوم سرعت بخشی به طرح‌های معدنی در استان و برنامه‌ریزی در زمینه اکتشافات معدنی و جلوگیری از خام‌فروشی مواد معدنی در استان تاکید کرد.

وی ابراز داشت: ایمیدرو برای فعالیت‌ها اعلام آمادگی کند، استان هم پای کار است و در همه زمینه‌ها حامی آن‌ها خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) کهگیلویه و بویراحمد

عناوین برگزیده