تاریخ: ۱۲ مهر ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۳:۲۰
بازدید: ۱۳۷
کد خبر: ۲۷۶۲۸۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
در دیدار مجمع نمایندگان استان گیلان با وزیر صمت:

ثبت کد رهگیری بر روی کالا‌ها قدمی موثر برای مبارزه با قاچاق است/ تولید خودروی ناقص به صفر رسیده است

ثبت کد رهگیری بر روی کالا‌ها قدمی موثر برای مبارزه با قاچاق است/ تولید خودروی ناقص به صفر رسیده است
‌می‌متالز - وزیر صنعت، معدن و تجارت از تلاش برای پیگیری و ثبت کد رهگیری بر روی کالا‌ها به منظور مباره با قاچاق خبر داد.

به گزارش می‌متالز، سید رضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص ثبت کد رهگیری بر روی کالا‌ها گفت: به عنوان مثال از ابتدای امثال تا کنون ۱۸ میلیون کد رهگیری بر روی انواع لوازم خانگی ثبت شده و بر این اساس میتوانیم به راحتی تشخیص دهیم که کدام کالا قاچاق است و کدام نیست.

وی همچنین با بیان اینکه لوازم یدکی خودرو و سیگار از دیگر اقلامی است که تلاش برای ثبت کد رهگیری بر روی آن‌ها انجام شده گفت: از ابتدای سال تا کنون ۲۸۰ میلیون کد رهگیری بر روی لوازم یدکی خودرو ثبت شده است که این اقدام علیرغم جلوگیری از ورود و توزیع کالای قاچاق و بی کیفیت، به تولید با کیفیت خودرو نیز کمک می‌کند.

فاطمی امین در ادامه به اقدامات مثبت انجام شده در حوزه تولید خودرو اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تولید خودروی ناقص به صفر رسیده است و این در صورتی است که در آذر ماه سال گذشته حدود ۱۷۰ هزار خودروی ناقص در پارکینگ خودرو سازان وجود داشت.

وی افزود: با توجه به افزایش تولید در شرکت خودرو سازی سایپا در حال حاضر خودرو‌های این شرکت بدون قرعه کشی به متقاضیان عرضه می‌شود و در شرکت ایران خودرو نیز اتومبیل تارا به زودی از قرعه کشی حذف خواهد شد.

وزیر صمت با یادآوری نمایشگاه اتومبیل مسکو و حضور موفقیت آمیز شرکت‌های ایرانی در آن نمایشگاه گفت: ۵۰ غرفه از ۵۵۰ غرفه آن نمایشگاه متعلق به شرکت‌های ایرانی بود که در همین راستا تفاهم نامه‌هایی به ارزش ۷۰۰ میلیون دلار امضا شد.

فاطمی امین افزود: این در صورتی است که ارزش کل صادرات ایران به روسیه در سال گذشته ۵۸۰ میلیون دلار بود، اما در حال حاضر تنها ارزش صادرات خودرویی ایران به روسیه بیش از کل صادرات در سال گذشته است.

وزیر صمت با تاکید بر تلاش برای افزایش کیفیت خودرو‌های تولید داخل گفت: نخست خود خودروسازان باید در این عرصه گام‌های موثری بردارند و از طرفی تولید محصولات جدید و همچنین فعال شدن در عرصه قطعه سازی می‌تواند کمکی به افزایش کیفیت تولید کند.

فاطمی امین در پایان با اشاره مشکلات پیش روی زراعت چوب و تولید آن در استان گیلان گفت: پیگیر برطرف شدن مشکلات پیش روی این صنعت هستیم.

گفتنی است در این جلسه نمایندگان استان گیلان به بیان مسائل و مشکلات پیش روی صنعت استان پرداختند.

منبع: شاتا نیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده