تاریخ: ۲۰ مهر ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۸:۲۰
بازدید: ۵۱۷
کد خبر: ۲۷۶۶۶۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

رئیس اتحادیه طلا: مردم نگران نوسانات شدید کاهشی یا افزایشی طلا و سکه نباشند

رئیس اتحادیه طلا: مردم نگران نوسانات شدید کاهشی یا افزایشی طلا و سکه نباشند
‌می‌متالز - رئیس اتحادیه طلا با تأکید بر ثبات نسبی در بازار طلا و سکه گفت: مردم نگران نوسانات شدید کاهشی یا افزایشی در بازار نباشند، بازار هیجانی نیست.

به گزارش می‌متالز، نادر بذرافشان درباره وضعیت بازار طلا و سکه در روز جاری، اظهار داشت: نوسان خاصی در بازار نداریم و روند تقاضا مانند روز‌های قبل کاهشی است.

وی با بیان اینکه نوسانات ۱۰ روز گذشته موجب شده تا مردم در خرید مصنوعات طلا و سکه تردید داشته باشند، گفت: طی یک ماه گذشته بازار طلا و سکه در ثبات نسبی بوده و نوسانات یک تا سه درصدی در بازار طبیعی است.

رئیس اتحادیه طلا تأکید کرد که فعلاً نوسان هیجانی در بازار نخواهیم داشت بنابراین مردم نگران نوسان شدید کاهشی یا افزایشی نباشند و مبادلات خود را انجام دهند.

بذرافشان ضمن اشاره به حباب یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومانی سکه بهارآزادی، گفت: هفته قبل قیمت سکه تا ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان افزایش داشت، ولی امروز با قیمت ۱۴ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان معامله می‌شود و همین نشان میدهد که خرید هیجانی در بازار نداریم و تقاضا کم است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم