به گزارش میمتالز، علی رسولیان روز شنبه در بازدید از شهرک صنعتی آزادشهر از نزدیک در جریان پروژههای زیربنایی و زیرساختی برای تسهیل حضور سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی در این شهرک صنعتی قرار گرفت.
وی همچنین برای رفع پارهای از مسائل و مشکلات موجود، راهکارها و دستورات لازم را صادر کرد.
شهرک صنعتی آزادشهر با مساحت کلی ۶۵ هکتار دارای ۵۳ هکتار مساحت صنعتی است که از لحاظ امکانات زیربنایی دارای آب، برق، گاز و تلفن میباشد.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران همچنین از واحد صنعتی و تولیدی مبتکران فجر متعلق به گروه صنعتی صباح مستقر در شهرک صنعتی آزادشهر بازدید به عمل آورد.
رسولیان در این بازدید مهمترین ظرفیت ها، توانمندیها و همچنین مسائل و مشکلات این واحد تولیدی و صنعتی را مورد بررسی و پیگیری قرار داد.
گروه صنعتی صباح با نگاه صادرات محور در قالب چند واحد تولیدی در زمینه بسته بندی و تولید مواد غذایی فعالیت مستمر دارد.
مدیران و دست اندرکاران این گروه صنعتی در نشستی که با معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت داشته اند برخی از مهمترین مسایل و مشکلات خود را در حوزههای بانکی، مالی، صادراتی، زیرساختی و... مطرح کردند که رسولیان برای پیگیری این موارد قول همکاری داد.
وی همچنین از شهرک صنعتی رامیان و یک واحد تولیدی و صنعتی مستقر در این شهرک نیز بازدید به عمل آورد و در جریان روند مهمترین پروژههای زیرساختی این شهرک و مسایل و مشکلات آن قرار گرفت.
شهرک صنعتی رامیان دارای ۱۵ واحد بهره بردار و ۶ واحد در حال ساخت است.
مساحت کل این شهرک صنعتی ۳۳ هکتار است که ۲۶ هکتار زمین صنعتی دارد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت را در این بازدیدها، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گلستان، نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی و فعالان اقتصادی همراهی کردند.
رسولیان در ادامه سفرهای استانی خود برای بررسی وضعیت شهرکها و نواحی صنعتی و واحدهای تولیدی مستقر در آنها، روزهای شنبه و یکشنبه در استان گلستان خواهد بود.
وی همچنین پنجشنبه گذشته در سفری یک روزه به استان اردبیل از پروژههای زیرساختی و فازهای توسعه شهرک صنعتی اردبیل ۲ بازدید کرد و مسائل و مشکلات شهرک صنعتی شهرستان کوثر در این استان را مورد پیگیری قرار داد.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۵۰۹ شهرک و ۳۳۸ ناحیه صنعتی و ۵ منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره برداری، ۸۴ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۶ شهرک فناوری، ۴۰ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، ۹۹ هزار و ۱۴۳ قرارداد منعقده و بهره برداری از ۴۹ هزار و ۵۲۹ واحد صنعتی و سه هزار و ۲۴۵ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۸۷ هزار و ۷۵ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.
منبع: شاتانیوز