تاریخ: ۱۶ مهر ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۷:۵۹
بازدید: ۹۸
کد خبر: ۲۷۶۲۸۶
سرویس خبر : صنایع کوچک
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد:

ارتقاء شیوه نامه مرتبط با ارزیابی کیفی در واگذاری اراضی شهرک‌ها و نواحی صنعتی

‌می‌متالز - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: شیوه نامه مرتبط با ارزیابی کیفی در واگذاری زمین در شهرک‌ها و نواحی صنعتی با جمع بندی همه پیشنهادات و اعمال نظرات کارشناسی به‌روزرسانی و ابلاغ خواهد شد.

به گزارش می‌متالز، علی رسولیان روز شنبه با بیان این مطلب در نشست بررسی عملکرد بودجه منابع داخلی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در شش ماهه نخست سال جاری که با حضور مدیران عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌ها به‌صورت ارتباط تصویری برخط برگزار شد، افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌ها تلاش بسیار خوبی برای اجرای برنامه‌های سازمان داشته‌اند، البته جای کار بیشتری وجود دارد و در فاصله مانده تا پایان سال باید شاهد ارتقاء و رشد بیشتر آمار‌های عملکردی باشیم.

وی اضافه کرد: وزیر صنعت، معدن و تجارت روی اجرای ۳ پروژه مهم تأمین زیرساخت‌های صنعتی، افزایش ظرفیت واحد‌های تولیدی و ساماندهی لکه‌های صنعتی تأکید فراوان دارند که شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌ها در این حوزه باید گام‌های مؤثری بردارند.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ادامه داد: منابع ما در تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور محدود است، اما با تمام تلاش و جدیت، کار تأمین زیرساخت‌ها برای تسهیل حضور صنعتگران و سرمایه گذاران در شهرک‌ها و نواحی صنعتی را جلو می‌بریم.

رسولیان تصریح کرد: در حوزه واگذاری زمین نیز با توجه به مزایده‌ای شدن فرآیند‌ها و انجام ارزیابی کیفی در چارچوب قانون جلو می‌رویم و شیوه نامه مرتبط با ارزیابی کیفی در واگذاری زمین با جمع بندی همه نظرات و پیشنهادات و اعمال نظرات کارشناسی در هیأت مدیره سازمان به‌روزرسانی و ابلاغ خواهد شد.

وی اظهار داشت: با الکترونیکی شدن فرآیند‌ها همه مزایده‌ها به‌صورت منظم، شفاف و با اطلاع رسانی قبلی انجام می‌شود تا افراد دارای اهلیت و صلاحیت با دریافت زمین به فعالیت تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی بپردازند.

معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران نیز در این نشست گفت: با دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت، تأمین زیرساخت‌های بخش صنعت (داخل و خارج از شهرک‌ها و نواحی صنعتی) به این سازمان محول شده است که مدیران عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌ها در این حوزه با جدیت باید ورود کنند.

فتحعلی محمدزاده با تأکید بر ضرورت ارتقاء شاخص‌های عملکردی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی افزود: در حوزه شهرک سازی و اضافه کردن زمین‌های صنعتی برای ارتقاء شاخص‌ها باید کار بیشتری در استان‌ها انجام شود.

در ادامه این نشست، معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، احیاء واحد‌های راکد و ارتقاء واحد‌هایی که زیر ظرفیت کار می‌کنند را مورد تأکید قرار داد و از مدیران عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌ها خواست تا در این حوزه با استانداران و مدیران کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها تعامل سازنده و هم افزایی بیشتری داشته باشند.

عزیزاله قربانی با اشاره به ابلاغ بسته دانش بنیان وزارت صنعت، معدن و تجارت، حمایت از استقرار شرکت‌های دانش بنیان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی و کمک به دانش بنیان شدن واحد‌های تولیدی را نیز مورد تأکید قرار داد.

در این نشست همچنین مدیران عامل شرکت شهرک‌های صنعتی سراسر کشور آخرین وضعیت عملکرد استان متبوع خود در حوزه‌های مختلف از جمله شهرک سازی، افزایش اراضی صنعتی، واگذاری زمین، برگزاری مزایده، توسعه شهرک‌های صنعتی، جذب اعتبارات ابلاغی و ... را ارائه دادند و به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود در راستای پیگیری اجرایی شدن پروژه‌ها پرداختند.

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۵۰۹ شهرک و ۳۳۸ ناحیه صنعتی و ۵ منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره برداری، ۸۴ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۶ شهرک فناوری، ۴۰ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، ۹۹ هزار و ۱۴۳ قرارداد منعقده و بهره برداری از ۴۹ هزار و ۵۲۹ واحد صنعتی و سه هزار و ۲۴۵ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۸۷ هزار و ۷۵ نفر را در سراسر کشور فراهم نموده است.

منبع: شاتا نیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد