تاریخ: ۰۳ آبان ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۲:۰۱
بازدید: ۱۲۵
کد خبر: ۲۷۸۲۶۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

خیز بلند وزارت صمت برای توسعه تجارت الکترونیکی/ اختصاص بزرگترین فضای ابری کشور و تجهیز ۲۰ هزار مترمربع برای شرکت‌های دانش‌بنیان پیام نور

خیز بلند وزارت صمت برای توسعه تجارت الکترونیکی/ اختصاص بزرگترین فضای ابری کشور و تجهیز ۲۰ هزار مترمربع برای شرکت‌های دانش‌بنیان پیام نور
‌می‌متالز - با امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه پیام نور و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، این مرکز ۵۰ هزار هسته پردازشی و ۲۰ هزار مترمربع فضای اداری را برای شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه پیام نور تجهیز می‌کند.

به گزارش می‌متالز، تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با حضور رئیس دانشگاه پیام نور، سرپرست مرکز توسعه تجارت الکترونیکی و مدیرکل پشتیبانی وزارت علوم امضا شد.

تخصیص ۵۰ هزار هسته پردازشی به دانشگاه پیام نور/ تجهیز ۲۰ هزار مترمربع فضای اداری برای استقرار شرکت‌های نوپا

امین کلاهدوزان سرپرست مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در این نشست با اشاره به گردش مالی ۱۲۳۰ هزار میلیارد تومانی تجارت الکترونیکی کل کشور در سال ۱۴۰۰ گفت: دانشگاه به عنوان رکن اساسی تربیت نیروی متخصص انسانی می‌تواند نقش موثری در تکمیل و افزایش این ظرفیت ایفا کند.

کلاهدوزان سهم تجارت الکترونیکی ایران را در حال حاضر معادل ۱۷ درصد خرده فروشی کشور دانست و با عنوان اینکه این سهم ظرفیت افزایش حداقل به میزان ۸ درصد را دارد، گفت: این ظرفیت افزایش معادل ۶۰۰ هزار میلیارد تومان در سال آینده است که برای فعالسازی آن دانشگاه‌ها می‌توانند نقش بسزایی ایفا نمایند.

وی افزود: این صنعت یکی از پرظرفیت‌ترین ضنایع برای ایجاد اشتغال جوانان است؛ چرا که ۶۰ درصد شاغلین فعلی این صنعت را افراد زیر ۴۰ سال تشکیل می‌دهند و با توجه به نو بودن فناوری‌های این حوزه جذب منابع انسانی جدید عمدتا از فارغ التحصیلان دانشگاهی خواهد بود.

کلاهدوزان سهم تجارت الکترونیکی ایران را در حال حاضر معادل ۱۷ درصد خرده فروشی کشور دانست و با عنوان اینکه این سهم ظرفیت افزایش حداقل به میزان ۸ درصد را دارد، گفت: اگر بتوانیم به این هدفگذاری برسیم به افزایشی معادل ۶۰۰ هزار میلیارد تومان در سال آینده می‌رسیم که برای فعالسازی آن دانشگاه‌ها می‌توانند نقش بسزایی ایفا نمایند.

سرپرست مرکز توسعه تجارت الکترونیکی گفت: ظرفیت ۵۰ هزار هسته پردازشی که ذیل این تفاهم نامه برای دانشجویان دانشگاه پیام نور فراهم می‌شود بزرگترین زیرساخت ابری کشور برای تجارت الکترونیکی در کشور است. در کنار آن هم تجهیز ۲۰ هزار متر مربع فضای اداری برای شرکت‌های دانش بنیان انجام خواهد شد که مجموع این اقدامات یک گام بلند برای توسعه تجارت الکترونیک در عرصه دانشگاهی و تجارت الکترونیک است.

سرپرست مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با اشاره به مفاد تفاهم نامه مشترک با دانشگاه پیام نور اظهار داشت: طبق این تفاهم نامه قرار است ۵۰ هزار هسته پردازشی به دانشگاه پیام نور تخصیص یابد که با این میزان، زیرساخت‌های شرکت‌های نوپا آماده سازی می‌شود و سرعت ورود به بازار را برای این شرکت‌ها افزایش خواهد داد.

کلاهدوزان ادامه داد: همچنین مقرر شده است که در فاز اول به میزان ۲۰ هزار مترمربع از فضا‌های تخصیصی دانشگاه پیام نور با رویکرد اولویت مناطق محروم، توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی برای استقرار شرکت‌های تجارت الکترونیکی تجهیز شود و در فاز دوم نیزبرای تجهیز ۵۰ هزار مترمربع دیگر اقدامات لازم صورت گیرد.

رئیس دانشگاه پیام نور: مهارت افزایی و اشتغال آفرینی دانشجویان؛ مهم‌ترین مسوولیت اجتماعی دانشگاه پیام نور

ابراهیم تقی زاده رئیس دانشگاه پیام نور نیز مهارت افزایی، اشتغال آفرینی و پویایی دانشجویان را مهم‌ترین مسوولیت اجتماعی دانشگاه پیام نور عنوان کرد و گفت: این دانشگاه با ایجاد مراکز نوآوری و خانه‌های خلاق و همچنین مرکز رشد استان سمنان، مسیر هدفمند کارآفرینی و اشتغال زایی دانشجویان را آغاز کرده و با امضای این تفاهم نامه می‌تواند گام‌های موثرتری برای رشد و بالندگی اعضای هیات علمی و دانشجویان کشور بردارد.

رئیس دانشگاه پیام نور در نشست امضای تفاهم نامه با مرکز توسعه تجارت الکترونیکی افزود: این تفاهم نامه بستر‌های پیشرفت و ورود به بازار شرکت‌های نوپا را فراهم خواهد کرد و در فاز اول تقویت استان‌ها و مناطق محروم در اولویت قرار می‌گیرد.

هم چنین مدیرکل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این نشست بر لزوم توسعه و تکمیل زیرساخت‌ها و استفاده از زیست بوم دانشگاه‌ها در حوزه فناوری و نوآوری تاکید کرد و با اشاره به قانون جدید جهش اقتصاد دانش بنیان گفت: این قانون فرصت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در حوزه علم و دانش را که لازمه کشور است، افزایش خواهد داد.

امید رضایی فر امضای این تفاهم نامه را نقطه عطفی برای تاسیس پردیس‌ها و مراکز رشد مشترک و همچنین پارک‌ها و پردیس‌های تخصصی در سنوات آتی دانست و اظهار داشت: مجموعه فناوری و نوآوری وزارت علوم، برنامه‌های جدید و متنوعی در حوزه توانمندسازی، اشتغال دانش بنیان و نوآوری دارد تا به این وسیله بستر‌های بهره مندی اساتید و دانشجویان را از مزایا و امکانات طرح‌ها فراهم آورد.

وی همکاری مشترک اداره کل امور فناوری و نوآوری وزارت علوم، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صمت و دانشگاه پیام نور را مثبت ارزیابی کرده و ابراز امیدواری کرد: این همکاری منشاء خدمات ارزشمندی برای دانشجویان و کشور باشد.

منبع: شاتانیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده