به گزارش میمتالز، «علیرضا کاظمی» روز سهشنبه افزود: شرکت هپکو اراک پس از فراز و نشیبهایی که در چند سال گذشته داشته، با تمهیدات حکیمانه و حمایتهای همه جانبه مدیریت ارشد استان مرکزی دوباره به چرخه تولید بازگشته و در طول یک سال گذشته ۱۵ نوع از تولیدات این شرکت وارد بازار شده و در بخشهای مختلف راهداری و معادن به کار گیری شدهاند.
وی بیان کرد: از ابتدای امسال نیز لودرهای سنگین، بیل ۲۲۰ و بیل سنگین معدنی ۳۷۰، لودر مدل Hwl ۱۱۰ و ۱۴۰،۲ نوع غلتک، دامپتراک و گریدر در برنامه تولید بوده که بخشی از محصولات وارد بازار شده و در نیمه دوم سال نیز حجم قابل توجهی از تولیدات واحد تولیدی هپکو وارد بازار میشود و امید است بتوانیم ظرف یک سال آینده به مرحلهای از توان تولید برسیم که پاسخگوی نیازهای کشور باشیم.
مدیر عامل شرکت هپکو اراک اضافه کرد: هم اکنون ۸۰۰ نیروی انسانی متخصص و توانمند در این واحد تولیدی فعالیت میکنند و با توجه به حجم قراردادها و تنوع تولیدات جذب ۱۵۰ نیروی انسانی دیگر تا پایان امسال در دستور کار قرار دارد.
کاظمی ادامه داد: واحد تولیدی هپکو اراک میتواند بیش از ۲ هزار نیروی انسانی را در بخشهای مختلف تولیدی بکار بگیرد و تمام تلاش مدیریت جدید هپکو برای محقق شدن این مهم، افزایش تولید و انعقاد قرارداد با نهادها و معادن نقاط مختلف کشور است.
وی عنوان کرد: اکنون قرارداد با وزارتخانههای راه و شهرسازی و کشور منعقد شده و با چند معادن نیز در حال انعقاد قرارداد هستیم که امید است به تدریج قراردادها نهایی و به مرحله تولید برسد.
مدیر عامل شرکت هپکو اراک بیان کرد: به هر میزان تولیدات هپکو افزایش یابد منجر به ایجاد اشتغال در داخل استان و کشور میشود و امیدوار هستیم ظرف یکسال آینده بتوانیم بخش قابل توجهی از نیازهای کشور را با افزایش تولید در هپکو تامین کنیم.
مدیرعامل هپکو اراک خاطرنشان کرد: اکنون واحد تولیدی هپکو با مشکلات نقدینگی و سرمایه در گردش مواجه است، اما تمام تلاش مدیریت این واحد تولیدی، تامین سرمایه و نقدینگی از محل فروش تولیدات است که این مهم در یک سال گذشته نیز جریان داشته است.
شرکت هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشین آلات راهسازی در اراک تاسیس و از سال ۱۳۵۴ شروع به فعالیت کرد.
هپکو ۲۵ نوع ماشین آلات راهسازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید میکند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی، چون ژاپن، آلمان، سوئد تولید میشود.
شرکت هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد.