تاریخ: ۱۷ آبان ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۲:۲۳
بازدید: ۱۸۰
کد خبر: ۲۷۹۶۰۷
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
مشاور ایمیدرو در تدوین بسته سیاستی ورود به نسل چهارم انقلاب صنعتی:

مدیران عامل شرکت ها، نقش مهمی در پیاده سازی انقلاب صنعتی چهارم دارند

مدیران عامل شرکت ها، نقش مهمی در پیاده سازی انقلاب صنعتی چهارم دارند
‌می‌متالز - مشاور ایمیدرو در تدوین بسته سیاستی ورود به نسل چهارم انقلاب صنعتی اعلام کرد: مدیران عامل شرکت ها، نقش مهمی در پیاده سازی انقلاب صنعتی چهارم دارند.

به گزارش می‌متالز، در نشست بررسی بسته سیاستی برای ورود به نسل چهارم انقلاب صنعتی و هوشمندسازی بخش معدن و صنایع معدنی مطرح شد: اکنون در موج پنجم نوآوری و کارآفرینی و فرصت‌های آن به عنوان پیشران‌های توسعه دانش بنیان قرار داریم و این موضوع می‌تواند در توسعه کنونی و آتی کشور نقش مهمی ایفا کند.

همچنین اشاره شد: روند موج‌های شکل گرفته از ۱۷۸۵ تاکنون، نشان دهنده سریع‌تر شدن شکل گیری موج‌های جدید و کوتاه شدن دوره هر یک از آن هاست. هر موج فناوری و کارآفرینی، یک پنجره فرصت برای کشور‌ها و ملت‌ها است و کسانی موفق خواهند بود که در زمان مناسب، از فرصت‌های هر پنجره، بهترین استفاده را نصیب خود سازند.

مشاور ایمیدرو در تدوین بسته سیاستی ورود به نسل چهارم انقلاب صنعتی با اشاره به تحولات فناورانه این دوره تصریح کرد: تحولات پیش رو، مبتنی بر هوشمندسازی تولید با بهره مندی از فناوری‌های تحول آفرین شامل ربات‌های خودران، چاپگر ۳ بعدی، واقعیت مجازی و امنیت سایبری است.

همچنین، کلان داده‌ها و تحلیل آنها، واقعیت افزوده، اینترنت اشیا، رایانش ابری، یکپارچه سازی سیستم ها، شبیه سازی، هوش مصنوعی، پهباد‌ها و زنجیره بلوکی، بخش دیگری از این تحولات است.

مشاور ایمیدرو در تدوین بسته سیاستی ورود به نسل چهارم انقلاب صنعتی با تشریح اقدامات و دستاورد‌های ۷ شرکت بزرگ معدنی و صنایع معدنی شامل نیپون استیل، پوسکو، بائواستیل، آرسلورمیتال، وله، کدلکو و تاتااستیل در زمینه انقلاب صنعتی چهارم، اذعان کرد: تحول دیجیتال و انقلاب چهارم صنعتی، از استراتژی‌های اساسی شرکت‌های بهینه کاوی شده است.

وی ادامه داد: همه این شرکت ها، استفاده و بهره مندی از فناوری‌های تحول آفرین و سرمایه گذاری و توسعه بر روی آن‌ها را در ۲ بخش سرمایه انسانی و فناوری، به عنوان یکی از اولویت‌های راهبردی خود در نظر گرفته اند. مدیران آن‌ها برای آماده سازی شرکت‌های خود، با ایجاد آزمایشگاه، دوره‌های تخصصی و آموزشی، زمینه مشارکت حداکثری کارکنان خود و نیز انجام نمونه‌های اولیه و تست آن‌ها را فراهم کرده اند.

بسته پیشنهادی در قالب ۱۸ راهبرد و ۷۱ اقدام

مشاور ایمیدرو در تدوین بسته سیاستی ورود به نسل چهارم انقلاب صنعتی و هوشمندسازی بخش معدن و صنایع معدنی در این جلسه گفت: این بسته سیاستی پیشنهادی نتیجه یک تحقیق کیفی از عملکرد کشور‌های مختلف در این حوزه است.

در این بررسی، موضوعات کلان سیاستگذاری شامل تامین مالی و مشوق ها، فناوری، نوآوری و استانداردها، زیرساخت‌های اطلاعاتی و ارتباطی، توسعه سرمایه انسانی و مهارت افزایی، حکمرانی و نیز امنیت فراگیر مورد توجه بوده است. در بسته سیاستی پیشنهادی، ۱۸ راهبرد در قالب محور‌های استخراج شده از تحقیق مطرح شده و برای آن‌ها ۷۱ اقدام در نظر گرفته شده است.

مشاور ایمیدرو در تدوین بسته سیاستی ورود به نسل چهارم انقلاب صنعتی خاطرنشان کرد که چشم انداز اجرای این بسته شامل بهبود اجتماعی و اقتصادی دانش‏بنیان و فن‏پایه، مهارت افزایی و بهبود زیست محیطی است. اهداف سیاستگذاری این طرح نیز ایجاد رشد اقتصادی، قدرت‏بخشی به زیست‏بوم، دگرگونی در زنجیره ارزش تولید، آمادگی در بهره‏برداری چابک از فن‏آوری‏های کنونی و آتی با رویکرد نوآوری و مهارت‏افزایی است.

منبع: ایمیدرو

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت