تاریخ: ۱۸ آبان ۱۴۰۱ ، ساعت ۰۹:۵۸
بازدید: ۱۳۵
کد خبر: ۲۷۹۹۷۵
سرویس خبر : صنایع کوچک

اشتغال ۳۸ هزار نفری بدون واحد تعطیل و راکد در ۳ شهرک صنعتی شهرری

اشتغال ۳۸ هزار نفری بدون واحد تعطیل و راکد در ۳ شهرک صنعتی شهرری
‌می‌متالز - ۳۷ هزار و ۵۹۱ نفر در سه شهرک صنعتی شمس آباد، صنایع پروفیل و آلومینیوم و منطقه صنعتی تهران مشغول به کار هستد و این در حالی است که هیچ واحد تولیدی و صنعتی راکدی در آن‌ها وجود ندارد.

به گزارش می‌متالز، جمعیت شهرستان‌ی در آخرین سرشماری کشور به ۷۱۷ هزار و ۸۳۳ نفر می‌رسد در حالی که این رقم هم اکنون بر اساس پیش بینی‌ها به بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر می‌رسد.

استقرار بیش از ۲۰ درصد صنایع کشور در استان تهران، این استان را به منطقه‌ای حساس تبدیل کرده است، در این میان سهم شهرستان ری با ۲ هزار و ۳۷۳ واحد تولیدی مجوز دار و اشتغال در مجموع ۵۶ هزار و ۳۹۲ نفر قابل توجه است و نمی‌توان نقش آن را در برنامه ریزی‌ها نادیده گرفت.


توانمندی‌های اقتصادی شهرستان ری، باید به مرحله عملیاتی و بهره برداری برسد


حمید زمانی فرماندار ویژه شهرستان ری در رابط با توصیف ظرفیت‌های اقتصادی و صنعتی این شهرستان گفت: بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه در بخش حسن آباد فشافویه شهرری واقع شده است که بیش از یکهزار و ۵۰۰ واحد صنعتی در آن مستقر هستند و همچنان ظرفیت توسعه‌ای دارد.

وی به استقرار صنایع بزرگ در طبقه بندی ملی در شهرستان ری مانند پالایشگاه نفت تهران، شرکت نفت بهران، ایرانول، مارگارین، کاغذسازی کهریزک، سایپا پرس، میراب، کاشی سعدی، نوری تازه، جهان کریستان و سیمان ری اشاره کرد.

زمانی تاکید کرد: در شهرستان ری، مشکل از جهت اشتغالزایی در بخش صنعت و تولید وجود ندارد، بلکه مساله یافتن نیروی کار برای واحد‌های تولیدی فعال است.

معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری یکی دیگر از ظرفیت‌های اقتصادی پیش بینی شده در این شهرستان را منطقه ویژه اقتصادی خواند و شهرک تخصصی دام گستر و ۶۰۰ واحد صنعتی دامی را از دیگر ظرفیت‌های این منطقه جغرافیایی برشمرد.

وی اظهار داشت: بخش قابل توجهی از این ظرفیت‌های اقتصادی و صنعتی شهرستان به علت دسترسی محدود به مناطق مختلف شهرستان مانند شهرک صنعتی شمس آباد است و لازمه دسترسی بهتر به این ظرفیت‌ها فراهم سازی زمینه‌های مورد نیاز از جمله خدمات مربوط به حوزه حمل نقل خواهد بود.


فعالیت یکهزار و ۸۹۰ واحد صنعتی در سه شهرک صنعتی شهرری


حسین شریف دوست معاون برنامه ریزی فرماندار ویژه شهرستان ری در توصیف ظرفیت‌های صنعتی این شهرستان به خبرنگار ایرنا گفت: این شهرستان به غیر از نواحی صنفی - صنعتی که در آن‌ها واحد‌های تولیدی کوچک مقیاس فعالند، سه شهرک صنعتی بزرگ را در خود جای داده است که با ظرفیت قابل توجهی به فعالیت می‌پردازند.

وی شهرک صنعتی شمس آباد را بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه با ۲ هزار و ۸۹۱ هکتار مساحت معرفی کرد و افزود: یکهزار و ۲۸۰ هکتار از این مساحت، به واحد‌های صنعتی واگذار شده و هم اکنون یک هزار و ۵۷۰ واحد در آن فعالیت می‌کنند.

شریف دوست خاطرنشان کرد: علاوه بر واحد‌های صنعتی، ۱۵ واحد کشاورزی، ۳۵ واحد صنفی و ۳۰ واحد گردشگری نیز در شهرک صنعتی شمس آباد مستقر و فعال هستند و در مجموع ۳۳ هزا رو ۸۰۲ نفر آن این شهرک مشغول به کار شده اند.

معاون برنامه ریزی فرماندار ویژه شهرستان ری ادامه داد: یکی دیگر از شهرک‌های صنعتی این شهرستان که غیر دولتی محسوب می‌شود، صنایع پروفیل و آلومینیوم نام داد که در ۱۵۰ هکتار، زمینه فعالیت ۲۵۰ واحد صنعتی فراهم شده است و به تبع آن ۲ هزار و ۶۳۳ نفر مشغول به کار شده اند.

وی اضافه کرد: منطقه صنعتی تهران دیگر شهرک‌های صنعتی غیر دولتی شهرستان ری است که با ۲۲ هکتار مساحت، ۷۰ واحد صنعتی را در خود جای داده و زمینه اشتغال یک هزار و ۱۵۶ نفر را فراهم کرده است.

شریف دوست اعلام کرد: شهرک صنعتی دولتی پوشاک نیز در ۲۰۶ هکتار مصوب و به تازگی عملیات اجرایی زیر ساخت‌های آغاز شده است و انتظار می‌رود از سال آتی، عملیات واگذاری زمین به واحد‌های تولیدی فعال در حوزه پوشاک آغاز شود.

قرار گرفتن فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) و گمرک آن، راه‌های ارتباطی جنوب به شمال و غرب به شرق کشور و دسترسی آسان به ترانزیت‌های جاده‌ای و ریلی کشور، موقعیت جغرافیایی استراتژیکی به شهرستان ری بخشیده است که آن را برای صنعتگران و سرمایه گذاران جذاب می‌کند.

شهرستان ری در جنوب پایتخت و به عنوان بزرگترین شهرستان استان تهران، ظرفیت‌های فرهنگی، اجتماعی، علمی، کشاورزی، صنعتی و صنفی بالایی دارد، که خبرگزاری جمهوری اسلامی بر آن است تا طی چندین گزارش بخشی از این توانمندی‌ها را معرفی کند.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) تهران

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
علت بروز چالش در مجمع بیمه ملت وکالت‌های اخذشده از بازنشستگان توسط صندوق بازنشستگی بوده است/ دعوت‌کننده مجمع باید درباره پذیرش حق رأی سهام وکالتی اتخاذ تصمیم کند/ سازمان بورس بر حفظ حقوق سهامداران و رعایت نظم در برگزاری مجامع تأکید دارد
توضیحات مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس درباره حواشی مجمع بیمه ملت:

علت بروز چالش در مجمع بیمه ملت وکالت‌های اخذشده از بازنشستگان توسط صندوق بازنشستگی بوده است/ دعوت‌کننده مجمع باید درباره پذیرش حق رأی سهام وکالتی اتخاذ تصمیم کند/ سازمان بورس بر حفظ حقوق سهامداران و رعایت نظم در برگزاری مجامع تأکید دارد