تاریخ: ۲۳ آبان ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۹:۳۵
بازدید: ۱۴۰
کد خبر: ۲۸۰۵۷۷
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

برگزاری هشتمین نشست گروه کارشناسان معدنی کشور‌های عضو اکو در اصفهان

برگزاری هشتمین نشست گروه کارشناسان معدنی کشور‌های عضو اکو در اصفهان
‌می‌متالز - معاون دبیرکل اکو در ایران با اشاره به رشد تقاضا و مصرف برای مواد معدنی مورد استفاده در صنایع سنتی و کشاورزی گفت: بزرگترین تغییر در بازار‌های مواد معدنی را می‌توان در مواردی مانند حرکت به سوی انتشار کمتر آلاینده‌ها، انرژی تجدیدپذیر و ذخیره انرژی، برقی شدن حمل و نقل است.

به گزارش می‌متالز، هشتمین نشست گروه کارشناسان معدنی کشور‌های عضو اکو روز دوشنبه، ۲۳ آبان‌ماه در محل اتاق بازرگانی استان اصفهان افتتاح شد.

در این نشست حسین بیچکلی اظهار داشت: هشتمین نشست گروه کارشناسان معدنی اکو پس از پنج سال وقفه به میزبانی ایران برگزار می‌شود که به واقع جای تشکر از سازمان زمین‌شناسی ایران را دارد.

وی با بیان اینکه منابع معدنی از عنصر‌های موثر در پیشرفت و تحول اقتصادی کشورهاست، افزود: انتظار ما این است که در دوران پساکرونا استفاده از ظرفیت‌های معدنی در کشور‌هایی که اقتصاد رو به توسعه را طلب می‌کنند سریع‌تر از دیگر کشورها، طی برنامه ریزی میان مدت و بلندمدت افزایش پیدا کند.

معاون دبیرکل اکو مستقر در ایران با اشاره به رشد تقاضا و مصرف برای مواد معدنی مورد استفاده در صنایع سنتی و کشاورزی گفت: بزرگترین تغییر در بازار‌های مواد معدنی را می‌توان در مواردی مانند حرکت به سوی انتشار کمتر آلاینده‌ها، انرژی تجدیدپذیر و ذخیره انرژی، برقی شدن حمل و نقل، فناوری‌های دیجیتال و چهارمین انقلاب صنعتی، تقاضای رو به رشد سریع برای مواد معدنی حیاتی و تقاضای فزون‌یافته برای مواد معدنی سنتی مانند مس، نیکل، آلومینیوم و قلع خلاصه کرد.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از شیوه‌های پیشرو در جهان در این راستا و انطباق آن‌ها متناسب با شرایط منطقه‌ای گفت: تصویب شیوه‌های پیشرو باید با ظرفیت‌سازی در سراسر سازمان‌های ذی‌نفع مواد معدنی همراه باشد.

بیچکلی رشد اقتصادی پایدار را یک مؤلفه کلیدی استراتژی برای همکاری کشور‌های عضو اکو در حوزه مواد معدنی برشمرد و گفت: فراهم کردن سرمایه‌گذاری و رشد بخش مواد معدنی، گسترش تجارت و تضمین رویکرد‌های پایدار نسبت به توسعه مواد معدنی زا زمینه هیا همکاری کشور‌های عضو اکو است.

معاون دبیرکل اکو در ایران با اشاره به اینکه تلاش ما آماده‌سازی زمینه‌های مناسب برای همکاری‌های منطقه‌ای کشور‌های عضو است، گفت: توصیه‌های خروجی کلیدی و ایده‌های جدید برای دستیابی به نقشه راه اقدامات آتی در این نشست برای ما بسیار حایز اهمیت است.

در این نشست، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان اظهار کرد: اصفهان یکی از استان‌های باظرفیت کشور در حوزه معادن است. هماهنگی بین بخش‌های دولتی و غیردولتی و همچنین معرفی فرصت‌های استان اصفهان و کشور‌های عضو اکو می‌تواند به تحولی در حوزه معادن بیانجامد.

احسان شهیر، افزود: تعامل بخش خصوصی و دولتی می‌تواند اتفاقات خوبی را در توسعه اهداف کشور‌های عضو اکو به ثمر برساند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به برگزاری هشتمین نشست کارشناسان معدنی کشور‌های عضو اکو، گفت: برگزاری این رویداد استراتژیک در استان اصفهان را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم این رویداد تحولی را در سطح ارتباطات بین کشور‌های عضو ایجاد کند.

وی تاکید کرد: استان اصفهان به عنوان پایتخت اسلامی و فرهنگی می‌تواند به هم افزایی کشور‌های عضو یاری برساند.

شهیر افزود: شرط موفقیت ما هم‌افزایی بین بخش خصوصی و حاکمیتی است و امیدواریم این اجلاس نقش موثری در هم افزایی کشور‌های عضو بازی کند.

منبع: خبر آنلاین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده