به گزارش میمتالز، در این نشست منطقی با اشاره بر ضرورت ایجاد تشکل تخصصی در کنار ساختار جدید وزارت صمت، بر ایجاد دفاتر تخصصی رشته - فعالیتی تاکید کرد.
وی با اشاره به محدودیت بازار داخل و لزوم توجه به بازارهای هدف صادراتی در ذیل توافقات بین المللی با کشورهای اوراسیا، پیمان شانگهای و سایر کشورهای همسایه گفت: استفاده از ظرفیتهای قانونی بر اعمال ممنوعیت وارداتی برای اقلامی که دارای توانمندی ساخت در داخل هستند ضروری است.
در ادامه معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت ایشان خواستار اعلام مصادیق اقلام حوزه تجهیزات فرودگاهی از سوی دفتر صنایع هوایی شد و مهمترین هدف دفاتر تخصصی از جمله دفتر صنایع هوایی را توجه به توسعه بازار دانست.
وی گفت: این امر مستلزم داشتن تولیدات استاندارد و با کیفیت از سوی تولیدکننده ها، حمایت و پشتیبانی مالی و مقرراتی بخش دولتی است.
منطقی، برگزاری رویدادها و نمایشگاهها را فرصتی جهت معرفی پتانسیلها و توانمندیهای این بخش دانست.
در ادامه این نشست در خصوص موضوعات مختلف از جمله مشکلات موجود در استانداردسازی، ارجاع کار به شرکتهای خارجی علیرغم توانمندیهای ایجاد شده در داخل کشور، فقدان حمایت از تولید داخل، مشکلات پیشرو در امر صادرات و عدم حمایت و سرمایه گذاری مناسب در حوزه تولیدات دانش بنیان بحث و گفتگو شد.
در پایان این نشست معاضدی، مدیرکل دفتر صنایع هوایی ضمن بیان رویکرد جدید وزارت صنعت، معدن و تجارت به نقش فعالانه و ارتباط نزدیک با فعالان (تولیدکنندگان) صنعت هوایی، شناسایی مشکلات بخش تولید و استفاده از ظرفیتهای قانونی برای جلب مشارکت هر چه بیشتر صنعتگران در این حوزه اشاره کرد و گفت: بخش تجهیزات فرودگاهی علی رغم تحریمهای همه جانبه صنعت هوایی موفق به حفظ و گسترش فعالیت خود گردیده و بخشی از نیازهای صنعت هوایی را برآورده کرده است.
منبع: شاتانیوز