به گزارش میمتالز، فرزاد مخلص الائمه سه شنبه ۲۲ آذرماه ۱۴۰۱ در آیین افتتاح اولین کارخانه دانشبنیان تولید آلومینای ذوبی ایران در ساوه که توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره) راهاندازی شده است، اظهار کرد: استان مرکزی قطب صنعت کشور و قطب صنعت مرتبط با صنایع آلومینیوم است و ظرفیتهای ویژهای در این صنعت دارد، در واقع صنعت آلومینیوم و شاخههای آن یک مزیت برای این استان محسوب میشود.
وی با اشاره به فعالیتهای ستاد اجرایی فرمان امام در حوزه تولید، بویژه فعالیتهای دانش بنیان اظهار کرد: ویژگی برجسته ستاد اجرایی فرمان امام این است که بروکراسی را خیلی به رسمیت نمیشناسد و آن را ابزاری برای پیشرفت و آبادانی میداند که نتیجه آن پیشرفت سریع در توسعه و آبادانی خواهد شد.
وی بیان کرد: با وجود اینکه مملو از ظرفیت و فرصتهای متعدد هستیم، اما در بسیاری مولفهها در تراز مناسب و واقعی قرار نداریم.
استاندار مرکزی در ادامه، جوانگرایی و اعتماد و جوانان در ستاد اجرایی را یک ظرفیت و پتانسیل دانست و افزود: اعتماد به جوانان رویکرد دولت سیزدهم بوده و حداقل در دولتهای اخیر این رویکرد وجود نداشته یا در کمترین میزان بوده است.
وی در ادامه، نوآوری را محصول توجه به ظرفیت جوانان و جوانگرایی دانست که در این ستاد وجود دارد و افزود: علاج مشکلات اقتصادی کشور پیاده سازی سیاستهای اقتصاد مقاومتی است و مادامی که این سیاستها محقق نشود همچنان با مشکل مواجه خواهیم بود و پیاده سازی آن موجب تسهیل و رونق در تولید خواهد شد.
مخلص الائمه با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی دارای دو رکن اقتصاد مردمی و اقتصاد دانش بنیان است، تصریح کرد: این واحد تولیدی که مورد بهره برداری قرار میگیرد در قالب شرکت دانش بنیان فعالیت میکند که نوع فعالیت و تولید در آن، از ارکان اقتصاد مقاومتی است.
وی در ادامه گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در استان مرکزی همکاری مناسبی با حوزههای عمرانی، محرومیت زدایی، فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی داشته که شایسته قدردانی است و مجموعه دولت در استان با رفع موانع سرمایه گذاری، از فعالیتهای دانش بنیان و توسعه آن توسط ستاد اجرایی حمایت خواهد کرد.
استاندار مرکزی افزود: تنش آبی که در شهرستان زرندیه وجود داشت با مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و شرکت آبفای استان برطرف شد و پروژههای دیگری نیز با حضور فعال این ستاد در استان در دست اجراست.
منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)