تاریخ: ۲۰ آذر ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۴:۵۰
بازدید: ۹۲
کد خبر: ۲۸۴۳۵۳
سرویس خبر : آهن و فولاد
مشاور صادرات مجتمع میلگرد سیرجان مطرح کرد:

تغییر سریع قوانین و نبود منابع بانکی از دغدغه‌های تولیدکنندگان فولادی است

تغییر سریع قوانین و نبود منابع بانکی از دغدغه‌های تولیدکنندگان فولادی است
‌می‌متالز - مشاور صادرات مجتمع میلگرد سیرجان حدید معتقد است: امروز تولیدکنندگان آهن و فولاد خواستار حمایت‌های جدی از این بخش هستند، بویژه تغییر سریع و مستمر قوانین و مشکل بهره گیری از منابع بانکی از جمله دغدغه‌های این بخش محسوب می‌شود.

به گزارش می‌متالز، حسین سید ولیلو توضیح داد: ثبات قوانین امکان برنامه ریزی بهتر از سوی تولید کنندگان را بدنبال دارد و نتیجه آن به کشور بازخواهد گشت، این تغییر مداوم قوانین زیانبار است.

وی افزود: رویکرد بانک‌ها به بخش تولید، آنگونه که مورد انتظار است، تحقق پیدا نمی‌کند، تولید کننده برای فرآوری ماده اولیه نیاز به سرمایه دارد، سپس تا زمانی که محصول نهایی به بازار فروش نرسد، امکان بازپرداخت تسهیلات فراهم نمی‌شود، بنابراین دولت، پشتیبانی از بخش تولید را از بانک هابه شکل عملیاتی مطالبه کند.

وی افزود: مجتمع میلگرد سیرجان حدید اکنون تولید سالیانه ۱۵۰ هزار تن میلگرد را در دستور کار خود دارد و سهمی از تولید به بازار‌های صادراتی اختصاص می‌یابد.

سید ولیلو گفت: صادرات بوسیله کامیون بار مالی زیادی دارد و اکنون در حال رایزنی با راه آهن جمهوری اسلامی ایران هستیم تا حمل میلگرد با شبکه ریلی به بنادر منتقل شود.

وی اضافه کرد: چندین معدن در مزایده‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت برنده شده ایم و فعالیت‌های اکتشافی، حفاری و آتشباری در دست اقدام است، ضمن اینکه واحد خردایش سنگ آهن این مجتمع در زمستان راه اندازی می‌شود.

مشاور صادرات مجتمع میلگرد سیرجان حدید خاطرنشان ساخت: براساس برنامه ریزی دانش فنی فرآوری سنگ آهن هماتیت توسط چند شرکت دانش بنیان بدست آمده، هزینه‌ها از سوی این مجموعه انجام می‌شود و تحقیقات را آن‌ها به مورد اجرا می‌گذارند.

وی تصریح کرد: همکاری با شرکت‌های دانش بنیان، علاوه براینکه موجب می‌شود فناوری، داخلی سازی شود، مشکلات خرید خارجی و نرخ ارز را ندارد، خدمات پس از فروش هم به آسانی و با هزینه‌های کمتر نسبت به طرف خارجی بدست می‌آید.

قرار است براساس سند چشم انداز ۱۴۰۴ ظرفیت تولید شمش فولادی کشور به ۵۵ میلیون تن برسد که تاکنون بیش از ۸۰ درصد این مهم تحقق یافته است.

منبع: دنیای معدن

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده